Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak szexre kellek a férfiaknak?
10
Ja, én pl nem kéretem magam, mert szeretek szexelni. Finoman jelezném, hogy szinte soha senki nem akart tőlem csak szexet.
Ha szexuálisan nyitott vagy, lazán viselkedsz, nem feszülsz be attól, hogy "mik vagyunk mi most?", akkor sokkal könnyebben megy. Tőlem előbb-utóbb mindig többet akarnak a férfiak.
A "nem fekszünk le, csak kapcsolatban" barátnőmet meg sorozatosan hülyítik be...
Azért, mert olyanokat tartasz vonzónak. Ennyi az egész.
Vannak jó fiúk is, akinek komoly kapcsolatra is kellenél, csak neked azok nem vonzóak.
jah, nem utasítja el, csak épp válaszra se méltat ha írok neki…
Ugyan már!
Hamar odaadod magad. Legalábbis velem ez volt húszas eveimben, összevissza hulyitettem mindenkit, le is feküdtem velük, közben gyerekeken viselkedtem, jatszadoztam, aztán sirtam, ha csak megdugtak.
Azóta jó hosszú önismereti úton végig haladtam, felnőttem és most van egy szuper kapcsolatom, amiben sokáig udvarolt a srác és tisztel.
Könnyű mondani, hogy előbb szexelni kell, de az alap igazság, hogy ha túl hamar megkap a pali, akkor már nem fog tisztelni.
"Miért csak szexre kellek a férfiaknak?"
Mert nem vagy elég szép ahhoz, hogy szerelmesek tudjanak lenni beléd és/vagy fel akarjanak vállalni párkapcsolatra a világ előtt. Úgy vannak vele, hogy nem néz ki katasztrofálisan a csaj, szóval azért dugnék vele, de párkapcsolatra nem kéne, mert annyira azért nem tetszik.
De nyugi, neked is lehet párod, csak nehezebben, mint a tényleg szép csajoknak.
Az utolso egy gyökér, ne hallgass rá.
Ennyi erővel a sok elhízott, csúnya arcú anyukát se vette volna el senki és csak a Gisele Bundchen hasonmások szaporodnának 😂 Igen, valószínűleg csak a szepsegkiralynoknek van párjuk, a többieket csak d.gasra használják😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!