Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Még 1 ropke szexre sincs ram...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még 1 ropke szexre sincs ram ideje?

Figyelt kérdés

Megvaltozott az elethelyzete emiatt nem igazan ferek bele az idejebe. Szexkapcsolatba vagyunk. Barataival is tobbet talizik mint velem. Ok hivjak ide oda es megy veluk,velem meg nem. Most Mar eljutottunk oda hogy masfelhavonta talalkozunk. Letezik hogy szexre se kellek mar neki? Meg velem miert nem jon el sehova? Velem is jolerezhetne magat, en is benne lennek 1 moziba vagy gokartba vagy barmibe. Sot velem tobbre menne mert en velem szexelni is tud a haverjaival meg nem.

Kajak feltekeny vagyok

jan. 30. 17:00
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Ne ertsetek felre en nem akarok vele jarni, csak jolenne neha valami jo kis programot is csinalni, iriylem a haverjait hogy veluk tobb idot tolt. Plusz az is zavar hogy a szex is ritka. Inkabb log a haverokkl mint hogy velem legyen.
jan. 30. 18:47
 12/24 A kérdező kommentje:
10 es. Szexkapcsinak az a lenyege hogy van szex. Es nem 1 honapba 1 x. Amugy meg miert baj ha kicsit felis dobnam a dolgot 1 kis programmal. Nekem volt sok fiu haverom, szeretek veluk logni
jan. 30. 18:49
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne hazudj már magadnak kérdező! Ha irigy, féltékeny vagy a barátaira mert inkább velük lóg mint veled akkor de sokkal többet akarsz tőle mint szex, de hiába mert már még igazán szexre se vagy kapós nála.
jan. 30. 18:50
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Most már szerintem is így van 13-as. Pedig előző válaszoljanak segíteni akartam a kerdezonek.

Amúgy ha valóban nem akarsz tőle komolyan, akkor miért nem keresel magadnak mást aki megfelel az igényeidnek?

De gondolom csak nekünk vagy magadnak is tagadod hogy többet szeretnél.

jan. 30. 18:56
 15/24 A kérdező kommentje:
Tenyleg nem akarok kapcsolatot. Szerelmes nem vagyok, plusz mivel o sem az igy nem js tudnek vele lenni mert ott lenne maga a teny hogy o nem szeret. Igy meg tudom hogy csak laza kapcsolat. plusz a fuggetlen eletem nem adnam fel 1 allando kapcsolatert.
jan. 30. 18:57
 16/24 anonim ***** válasza:
86%
Világos, de azért annak a tudata feldobná a nem létező önbizalmad, hogy veled programozik és bemutat a haveroknak. Szóval konkrétan önbecsülésed zéró hiába vagy független.
jan. 30. 19:07
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem kell bemutasson a haveroknak csak velem is programoljon neha
jan. 30. 19:09
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem a barátod hanem a szexpartnered. Felfogtad végre? Ha barátot akarsz szexre akkor mást kell keresned mert lassan, de biztosan már megkúrni se fog.
jan. 30. 19:13
 19/24 anonim ***** válasza:
42%
Nem akarsz kapcsolatot de zavar,hogy leszarnak az emberek? Szerintem ez valami troll lesz !
jan. 30. 19:26
 20/24 anonim ***** válasza:
24%
Csak szeretnéd troll, hogy a lány így vélekedjen rólad. Nem szeret már fogadd el.
jan. 30. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!