Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mikor gondoltatok utoljára a szexre és milyen kontextusban?
Mikor végre egyedul voltam táncoltam tükröben be volzam sózva hogy igy mennék valahova felvettem a régi táncosruháimat vagy baseball sapeszt es lattam hogy full szexi is vagyok és eszembe jutott mikor exemmel először voltam egyutt hátul állt mögöttem simogatta a hasam testem magához húz szoknya bugyi félresimít és óvatosan berakta a f.rkát ami nagy és nagyon jo volt es elotte kb 2 éve nem voltam senkivel és azt éreztem végre egy pasi karjai ölelése ereje ahogy "ledominál", magáévá tesz es a kellemes meglepetés hogy még f.rka is van ill méretei és végre nőként kezel vki ahogy azt kell.
De ugye mivel ex ő is a másik is meg a 3.is, igy maradt az hogy csak nosztalgiáztam egyet és táncolgattam tovább a tükrörben es szinte sajnáltam a pasikat (pl akik társkeren meg se mozdulnak vagy a csetet húzzák csak vagy lekezelnek beszolnak hogy na alkalmiban benne vagy?)hogy egyik se vágja amugy hogy mit hagy velem ki.(nyilván nem táncosruhás képekkel vagyok társkeren hanem normálisan felöltözve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!