Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Mikor gondoltatok utoljár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mikor gondoltatok utoljára a szexre és milyen kontextusban?

Figyelt kérdés

okt. 26. 23:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Két perce. De jó lenne most nem szexelni. De az élet nem mindig habostorta.
okt. 26. 23:54
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
kb. 1,5 órája, mikor az általam nézett romantikus filmben csókolózott a 2 főszereplő.
okt. 26. 23:58
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Pont most mert a szexről kérdeztél.
okt. 27. 00:03
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Szexre régen. Bújásra óránként.
okt. 27. 01:44
 5/12 anonim ***** válasza:
22%
4: Akkor most szerencséd van. Egy óra múlva gondolj a bújásra, és hírtelen kettőt is kaphatsz. 🤗
okt. 27. 01:51
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
5, fúj.
okt. 27. 02:42
 7/12 anonim ***** válasza:
77%
(óraátállítás)
okt. 27. 02:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Ma, amikor a férjem megfőzött, hogy de jó, hogy kib*sztam..
okt. 27. 07:45
 9/12 anonim ***** válasza:
47%

Mikor végre egyedul voltam táncoltam tükröben be volzam sózva hogy igy mennék valahova felvettem a régi táncosruháimat vagy baseball sapeszt es lattam hogy full szexi is vagyok és eszembe jutott mikor exemmel először voltam egyutt hátul állt mögöttem simogatta a hasam testem magához húz szoknya bugyi félresimít és óvatosan berakta a f.rkát ami nagy és nagyon jo volt es elotte kb 2 éve nem voltam senkivel és azt éreztem végre egy pasi karjai ölelése ereje ahogy "ledominál", magáévá tesz es a kellemes meglepetés hogy még f.rka is van ill méretei és végre nőként kezel vki ahogy azt kell.

De ugye mivel ex ő is a másik is meg a 3.is, igy maradt az hogy csak nosztalgiáztam egyet és táncolgattam tovább a tükrörben es szinte sajnáltam a pasikat (pl akik társkeren meg se mozdulnak vagy a csetet húzzák csak vagy lekezelnek beszolnak hogy na alkalmiban benne vagy?)hogy egyik se vágja amugy hogy mit hagy velem ki.(nyilván nem táncosruhás képekkel vagyok társkeren hanem normálisan felöltözve)

okt. 27. 09:26
 10/12 anonim ***** válasza:
21%
*be voltam sózva hogy úgy mennék valahova(szórakozás pasik kémia vágyak csók flört összejönni valakivel)
okt. 27. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!