Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lemondtam egy randit de az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondtam egy randit de az oka nem érdekli a lányt? (Kontextusba helyezem lent)Miért?

Figyelt kérdés

A héten lett volna egy randim a minden reményeim szerinti barátnőmmel, de hirtelen jött közbe valami, felhívtam h lemondjam de nem vette fel, így SMS-T írtam, ahol nem neveztem meg a program lemondásának okát. Ma találkoztunk, ahol elkezdtem mondani, erre:

Ugye tudod, hogy nem kell magyarázkodnod?

Ezt követően elterelte a beszélgetést.

Ez mégis mit jelent? Ezt most elszúrtam?

2023. febr. 15. 17:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Nem, azt jelenti, hogy teljesen normális racionális ember aki nem akar számon kérni és úgy van vele, hogy az ilyen megesik és majd úgyis elmondod az okát, ha akarod.
2023. febr. 15. 17:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy nem akarja felfújni az ügyet, pláne nem kapcsolatotok ezen szakaszában.
2023. febr. 15. 17:52
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
Nem az oka nem erdekli, csak valoszinuleg elkezdtel hebegni-habogni osszevissza, mint anno amikor a tanarnak magyarazod, miert nincs kesz a hazifeladatod, es erre nem volt kivancsi. Szerintem az eloadas modjaval lehetett inkabb a gond.
2023. febr. 15. 18:01
 4/11 anonim ***** válasza:
8%
Nem érdekled. Nem erdekli mit csinálsz hol voltal. Nyeregben van
2023. febr. 15. 18:13
 5/11 harebell ***** válasza:
100%
Nem szúrtad el, úgy van vele, hogy bármi közbejöhetett, nyilván okkal mondtad le, nem tartozol elszámolással. Én legalábbis így értelmezem. Vess fel másik dátumot, ha továbbra is nyitott egy randira, semmi gond.
2023. febr. 15. 18:20
 6/11 anonim ***** válasza:
15%

sz@rik rá. Már most tudja, hogy úgyse lesz következő randi, a épp elég magyarázkodó, meg sajnálkozó pasit hallgatott végig. Még 1et nem akar.

amúgy én kíváncsi lennék ,hogy mi volt fontosabb mint a leendő párod.

2023. febr. 15. 18:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy tudom, hogy neked is van életed, és bármi közbejöhet.
2023. febr. 15. 18:32
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg akart kímélni egy kínos magyarázkodástól. Valszeg így kezdtél neki.
2023. febr. 15. 18:46
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A hangsúlyon van itt most a hangsúly. Hogyan mondta? Sértetten, flegmán, kedvesen, megértően?
2023. febr. 15. 18:57
 10/11 A kérdező kommentje:

Már találkoztunk párszor, szóval ez nem az első randi k lett volna.

Nem gondolom h bénán kezdtem volna bele. Komolyan mondta, de a végén elmosolyodott.

Édesapám elsett, és őt kellett kórházba vinnem, eltörte a kezét.

2023. febr. 15. 20:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!