Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szexkapcsolat miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexkapcsolat miért nem gyakoribb, ha sokkal kényelmesebb, mint a sima párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Igazából a szexkapcsolat a párkapcsolat pozitív részeit foglalja magába, mikor találkoznak a felek, szépen felöltöznek, eltöltik kellemesen a szabadidejüket és mindenki hazamegy a saját, kényelmes kis életébe, nincs összeveszés az együttélés miatt, nem kell alkalmazkodni. Ettől függetlenül meg tök jókat lehet beszélgetni, kirándulni, wellnessezni, minőségi időt tölteni, stb együtt.

tegnapelőtt 19:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Először is azt kell megnézni, hogy mit nevezünk szexkapcsolatnak, mert ez nem mindenkinek egyértelmű.

A szexkapcsolat azt jelenti hogy csak szexelni járnak össze a felek és ezt persze úgy hogy közben vonzódnak egymáshoz (a szexre korlátozódik az együttlét).

Ha már vannak közös programok, kirándulás, esetleg közösen végzett hobbi, közös nyaralás, akkor azt nevezi a köznyelv "barátság extrákkal" kapcsolatnak. Tehát egyébként jó barátok, tudnak minőségi időt tölteni egymással, és mellette szex is van.

De akiknél megvan ez a felállás, akkor ott már gyakorlatilag nyugodtan lehetnének párkapcsolatban is, csak gondolom a felelősségvállalás miatt nem akarnak.

Mert mindkét kapcsolódási forma arra jó hogy legalizálva legyen hogy az adott ember miért is szexelhet még másokkal is. Tehát ne kelljen felelősséget vállalnia egy komoly párkapcsolatban.

Ezért is van az hogy sokan nem szeretnének egy olyan partnert aki esetleg több vasat tart a tűzben, hiszen legalizálva a félrelépés, mert csak szexkapcsolatról van szó. Nem mindenki akar törzsvendég lenni a nemibeteg gondozóban (az óvszer sem véd meg mindentől).

tegnap 09:07
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Szinte biztos, hogy frigid, prűd leszek némely egyén szemében, de sosem érdekelt és nem is fog még élek a szexen alapuló viszony. Tudom, hogy nemcsak ő használna engem hanem én is azt a személyt, de nekem érzelmek nélkül és bizalom nélkül nem megy. El nem tudom képzelni mit ad a szex az életemhez ha nem őszinte, mély érzéseken alapszik.

Sőt amennyire ismerem magam belezúgnék a másikba aztán szenvedhetnék mert nem viszonozná, vagy nem működne a kapcsolat hiszen éretlen lenne hozzá.

Köszi, de nem.

Inkább nem szexelek évekig minthogy egy lyuk legyek.

Hiába a bowling, mozizás stb. amikor egyedül azért csinálná, hogy tudjon tovább szexelni velem.

Olyan hülye nem vagyok, hogy hagyjam magam szédíteni és még el is kapni tőle valamilyen nemi betegséget, akár teherbe esni aztán le se szarná, hogy mi lesz velem.

Csinálja akinek belefér nyugodtan, de én kihagyom.

tegnap 09:22
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Sok ilyen van, úgy hívják, nem elírom, mingli életforma.

... csak, Te nem találsz ilyen partnert.

tegnap 09:53
 14/25 A kérdező kommentje:
Hát jó, akkor lehet, hogy a "barátság extrákkal" terminust lett volna jobb használni, de ahogy kifejtettem azért érthető volt. És azt sem tartom általánosnak, hogy mindenki párhuzamosan több szexpartnert is keresne, igazából eggyel is jól el lehet, de lehet, hogy neki tényleg csak ennyi az igénye, nem akar összebútorozni meg kompromisszumokat kötni, fontos az életében a munkája, a szabadsága. Azt hiszem talán minglinek is nevezik az ilyen életmódot és Amerikában egyre népszerűbb. Nekem biztos, hogy ez kényelmesebb, csak nehéz partnert találni hozzá.
tegnap 09:54
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt csinálsz amit szeretnél, de ne másokat akarj rábeszélni arra ami neked jó lenne. Nincs hozzá jogod és értelme se van.
tegnap 09:57
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Fogadok egy csokiban, hogy a Kérdező pasi! 😁
tegnap 10:00
 17/25 A kérdező kommentje:

És ez miért számít? 😁

tegnap 10:33
 18/25 anonim ***** válasza:

17:

Azért számít, hogy csokit egyek. 🤣

tegnap 10:39
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező te álomvilágban élsz? Egy mingli/szexkapcsolatot is nehéz fenntartani. Emberekről van szó és nem bábukról. Nem úgy működik, hogy berakod a sarokba aztán hallgat meg ha társaságot akarsz akkor rögtön ugrik. Szintén lehetnek nézeteltérések, szintén az egyik a másikba beleszerethet, szintén lehet belőle terhesség. Egyáltalán nem kényelmesebb különösen nem úgy, hogy csak szexről szól az egész és arról, hogy magányodban előszedhess.

Önző módon ki szeretnéd a másikat használni és 100%, hogy előbb utóbb feltűnne neki aztán repülnél, vagy rád unna és mehetnél a levesbe. Olyan nem létezik, hogy évekig békében el vagy mingli/szexkapcsolatban. Ideje lenne a valóságban élned.

tegnap 10:42
 20/25 A kérdező kommentje:
Akkor egyél, virtuálisan küldök neked egyet. 🍫
tegnap 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!