Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 felettiek, akiknek még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felettiek, akiknek még nincs családjuk: hogyan élitek meg?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve, mióta betöltöttem a 30-at (1,5 éve). Van barátom, együtt vagyunk 3 éve jó kapcsolatban, de ő egyelőre nem szeretne gyereket, és a házassággal is várna még. Az ismerőseim között mindenhol azt látom, hogy velem egykorúak/tőlem fiatalabbak kisgyerekes képeket raknak ki, eljegyzés, esküvő, minden hű de nagy a boldogság, hű de minden fasza.

Ellenben én nem értem el semmit. Amire utoljára büszke voltam, az a mesterdiplomám volt. Elgondolkodtam, hogyha most nekiállnánk a babaprojektnek, akkor is sok idő lehet, mire összejön, akkor még 9 hónap terhesség, főleg úgy hogy a párom még nem akar. 35 felett meg már veszélyeztetett terhes lennék…Rokonok, kollégák is folyton b@szogatnak, hogy mikor házasodunk már, mikor lesz gyerek? Kérlek mondjátok, hogy nem csak én vagyok így kiakadva ezen!

2022. jan. 5. 15:44
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
90%

Házasságot szeretnék, de elnézve a szintén 30 fölötti barátaim életét gyerekkel, hát köszönöm, egyáltalán nem irigylem őket.

Boldog vagyok így, vannak hobbijaim, vannak céljaim, van munkám. Mind a munkám, mind a hobbim olyan, amiben mindig lehet hova fejlődni, nem csak toporgok az életben. A páromra pedig büszke vagyok, mert nagyon értékes, értelmes, jó lelkű ember.

2022. jan. 6. 09:31
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

A Facebook az utolso, amiből ki kell indulni.

Pont valamelyik nap rakott ki egy 40 körüli nő ismerősöm egy képet a születendő magzatról (ez is milyen, kijössz az ultrahangról és egy gyors poszt, na mindegy). Ez lesz a harmadik gyermeke. A harmadik apától. Na most záporoznak a lájkok, reakciók, kommentek, ami a csövön kifér azt ki kell sajtolni.

Na most, ha esetleg ne adja Isten ezzel az úrral sem fog kijönni, arról jön majd a poszt? Egy faszt. Megy majd a sunnyogás. Ennyi a nagy közösségi média.

2022. jan. 6. 12:53
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

A közösségi médiába kiposztolt képeket tényleg ne vedd készpénznek, mert sosem tudhatod, mi zajlik a háttérben. A Facebook-on, az Insta-n mindenkinek szuperboldog és tökéletes élete van. Engem pont 30 évesen hagyott el az exem, eljegyzés, közös lakás, autó vagy még egy közös porszívó gondolata se merült fel köztünk, mert annyira kerülte a témát (én is hülye voltam, hogy ennyi időt áldoztam rá).

Szerencsére a családban senki sem piszkál a "mikor szülsz már?" és "mikor mész férjhez?" kérdésekkel, mert szüleim is 30 fölött jöttek össze. Barátnőim velem egyidősek és jelenleg a családtervezésnél más dolgok élveznek prioritást náluk is.

Sokáig én is úgy éreztem, hogy nincs semmi, amit felmutathatnék, max a diplomám és a nyelvtudásom. Aztán ahogy vége lett az előző kapcsolatomnak, úgy jöttek az új lehetőségek, új barátságok és kinyílt a világ. Mintha egy akadályt elgördítettek volna az útból. Egyáltalán nem hasonlítom már magam másokhoz, remekül elvagyok a mostani életemmel. Egy nap szeretnék majd családot is, hiszem, hogy ez is akkor jön majd el, amikor kell. Addig pedig megelégszem azzal, ami van. :)

30N

2022. jan. 24. 14:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!