Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak rajtam kívűl olyan férfiak akik beletörődtek a sorsukba, hogy valószínűleg sosem lesz barátnőjük/kapcsolatuk/családjuk a külsejük miatt vagy belső tulajdonság miatt amin nem tud változtatni?
Én egyrészt introvertált vagyok, szeretem a magányt, bár néha nem mondom, jó lenne egy megértő társ
De eléggé zárkózott vagyok és csöndes, szocfóbiám is van félek az emberektől, kerülöm őket, nincs semmi önbizalmam, és még szüleimmel lakom, jelenleg nincs is munkám és így életképtelen vagyok, és már gyerekként tanulási nehézséggel diagnosztizáltak, sosem szerettem tanulni, mindig csalódás volt a rossz jegyek miatt, nincs érettségim, 2x próbáltam felnőtt fejjel megszerezni, tanulni de egyszerűen nem ment. Szóval műveletlennek is érzem magam , változtatni ezen nem tudok. Így nem is felelnék meg egy nő elvárásainak sem.
Van más is így rajtam kívűl?
Nálatok mi az ok ami miatt így alakult/döntöttetek?
Köszönöm a válaszokat!
Kérdező, biztosan van amiben te is jó vagy, csak az iskolarendszer sajátosságai miatt téged is úgy ítéltek meg mint a halat, aki nem tudott fára mászni.
Én is hasonlóan introvertált vagyok mint te, 27 éves koromra még soha nem is volt barátnőm. De akkor megelégeltem magam, lefogytam, megműttettem a szemeim, és ahogy egyre jobban kezdtem magamat érezni bőrömben, sikereim lettek az élet minden területén.
Hasonló problémáim vannak/voltak.
Igazából azt tudom tanácsolni, hogy DE tudsz rajta változtatni!
Pont ez az ha minden ugyanígy marad mint most, akkor nem fog semmi sem változni és valószínű később bánni is fogod.
Ha egyedül nem megy kérj segítséget egy pszichológustól!
Viszont ki kellene mozdulnod a komfort zónádból! Szépen lassan mindig egyre többet és többet, és igazából így ezen tudnál javítani és az életed is jobb lehetne.
Estin kezd újra az érettségit. Hidd el tudom miről beszélek én 3x buktam de valahogy sose adtam fel. Össze kell szedned magad és kimozdulni otthonról. Az érettségivel jót tennél magadnak, és esélyt is adnál, hogy megismerj új embereket, amivel már szerintem sokat tennél a javulásod érdekében!
Ne add fel, mert egy életed van és nagy kincs az, hogy te amúgy egészséges vagy és nincs semmi komoly szervi bajod! Amiket leírtál azon tudsz változtatni ha tényleg akarsz!
Ha gondolod szívesen beszélgetek veled privátban is!
"Kezd el felfedezni a világot, ismerkedj meg azzal hogyan működik és ha már kapisgálsz valamit, akkor lesz csajod."
Vagy inkább utána már nem is fog akarni...
Nekem például egy rohadt nagy sokk volt rádöbbenni, hogy hogy is működnek a dolgok.
"hogy is működnek a dolgok."
Ez általában azoknak az embereknek a mantrája, akik nagyon gyorsak a következtetések levonásában, meg úgy általában sötétek, mint az éjszaka.
Vannak, egyetemen is végeztem, elég jó szakon. Ott is próbáltam ismerkedni, eljártunk nagyon sok helyre bulizni, voltak csajok is bőven, magyarok és külföldiek is.
Munkám is van/volt elég jó, pénzem is van. Nem nagyon sok, de van. Csak kifelé nem mutatom, nem vagyok az a felvágós típus. Én is inkább a kisebb beszélgetések híve vagyok, és idő megnyílni az emberek felé.
Nagyon sok éven keresztül haverokkal mentünk mindenfelé, sok nőhöz is mentünk oda stb.
Szomorú a valóság, és kimondani, de a nők a külsőm miatt nem vettek soha férfiszámba. Barátkozni esetleg, de azok is csak érdek miatt voltak inkább. Emellett meg mindegyik ilyen csajtól azt hallgattam, hogy az xy külföldi csávó milyen helyes, és mennyire odáig vannak érte.
Én hiába próbálkoztam a nőknél, semmi nem jött össze, pedig iszonyatosan sok időt,pénzt, egyebet fektettem bele. Semmi megtérüléssel, sőt nagyon sok példát tudnék felhozni, miket kaptam reakcióként a nőktől. Semmi jót sajnos.
Tudom, nem vagyok egy helyes gyerek, hát ilyennek születtem, ez van. De megismerni se akarnak a nők manapság, ha nem vagy jóképű. Ez a valódi gond.
Randim míg fiatalabb voltam, 2 volt összesen egész életembe eddig. Az egyik csaj aranyos volt, akkor kb. 18 lehettem, ő meg idősebb volt nálam, imádtam, de nagyon fiatal, és félénk voltam, fellángolás volt.
Utána még egyszer volt egy csaj, akivel alakulgatott valami, de az élet elsodorta tőlem messzire sajnos, és a csajnak nagy gondjai voltak az életében akkoriban, és nem fért bele neki semmi.
Akkor voltam 21 kb.
Azóta meg végképp semmi nem jön össze, társkeresőkön azóta fent vagyok, ilyen 8-9 éve lassan, randi sem jön össze. Ez van, ilyen felszínes a világ.
Nem azt mondom, hogy lemondtam teljesen róla, de esélyt nem sokat látok rá, hogy bármi is összejöjjön. Pedig nagyon sok nő tetszik, társkeresőn is, ha az utcán végigmegyek ott is.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!