Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek az egyszerű lányok, kikre mondják hogy egyszerű, jó vagy rossz értelemben?
Jó értelem: Nem felvágós, nem kell elmenni a világ túl oldalára, hogy kipihenje magát
Rossz: Beletörődik az átlagosba, nem akar változtatni a helyzetén, de talán tudna.
Amúgy nekem úgy tűnik, hogy ez szubjektív véleményen is alapulhat, mindenki másképp ítéli meg.
Pl. Régen előfordult, hogy 1 férfi ilyent mondott nekem, rossz néven vettem, számomra negatív, kissé sértő. Talán hozzáképest “egyszerű” vagyok, azt nem tudom, hogy miért kezdett ki velem.
A páromtól meg azt hallottam a kapcsolatunk elején, hogy nem vagyok könnyű eset, inkább kihívás.
Érdekes kérdés, én két értelemben is szoktam hallani illetve használni.
Egyrészt jelenthet butácska, naiv, megvezethető, hülyíthető lányt.
Másrészt jelenthet olyan lányt, aki nem egy plázacica, hanem inkább a "lány a szomszédból" típus (pozitív értelemben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!