Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen tulajdonságokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen tulajdonságokkal rendelkező nő mennyire felelhet meg anyának?

Figyelt kérdés

Az alábbi tulajdonságok egy anyára nézve mennyire pozitívak/negatívak:

-bolhából elefántot csinál

-széthagyja a személyes holmijait

-folyton összeveszik másokkal jelentéktelen dolgokon - akkor is ha 100 emberből 100-nak igaza van, de azért is ellenáll

-egy kiskutyát sem tud normálisan ellátni, nevelni

-semmit sem tud magától megoldani, mindig másoknak kell számára utat mutatnia

-nem ismeri el ha korábban tévedett

-általában nem figyel oda semmire sem

-beszélgetni nem lehet vele normálisan mert csak mondja, mondja, de amit hall az egyik fülén be a másikon ki

Ezen kívül:

-kedves

-szerető

-azt biztosan tudja hogy szeretne gyereket, de kétségbe van esve hogy mi lesz ha nem jön össze

A felsoroltakat most gyerekvállalás szemszögéből nézzük, ne párkapcsolati szempontból.

Mit gondoltok?

2021. jan. 13. 09:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon elfogult ez a felsorolás, ez alapján egyértelműen nem.
2021. jan. 13. 09:46
 2/16 anonim ***** válasza:
Szted? :)
2021. jan. 13. 09:49
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Szóval valószínűleg vita van nálatok ebből, ő akár gyereket, de te nem. Tehát most itt szapultad őt nekünk jó pár mondatban, hogy a te oldaladat és véleményedet erősítsük 😃

Ha te ennyire rossz embernek látod azt, akivel együtt vagy, akkor szerinted te milyen ember vagy? 😃

2021. jan. 13. 09:55
 4/16 anonim ***** válasza:

Ez igy valoban nagyon egyoldalu. Lehet feszultseget okkz benne valami, elhanyagolva erzi magat, valami nyomasztja. En ilyenkor szoktam bolhabol elefantot csinalni es hisztizni kicsit. Utana lenyugszom, bocsanatot kerek es elmondom mi is a valodi bajom.

A kutya viszont jo szuro, aki egy kutyarol nem gondoskodik megfeleloen, az egy gyermekrol sem fog tudni szerintem.

2021. jan. 13. 09:57
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Az sem biztos, hogy akar gyereket. Rám pl sokan mondják, hogy jó anya lennék, csak az a bökkenő, hogy eszem ágában sincs gyereket vállalni soha az életben.
2021. jan. 13. 10:35
 6/16 anonim ***** válasza:
egy ilyen embernek szerintem még érnie kell a gyerekvállalásig.
2021. jan. 13. 11:22
 7/16 A kérdező kommentje:

Igen lehet hogy elfogult a kérdés illetve a felsorolás. De az én nézőpontomat szeretném összevetni másokéval. Ha nektek lenne egy ilyen női ismerősötök, mi lenne róla a véleményetek?

Amúgy én is szeretnék gyereket, de sajnos gondolkodóba estem hogy a párom ilyen tulajdonságokkal alkalmas-e anyának.

Egyébként attól még nem rossz ember ő #3.

Amúgy 30 éves, szóval nem tudom hova lehetne még várni vele hogy "érjen".

2021. jan. 13. 11:46
 8/16 anonim ***** válasza:

"Amúgy 30 éves, szóval nem tudom hova lehetne még várni vele hogy "érjen"."

azért 30 évesen még közel sem ment el a hajó. meg azért lehet sejteni, merre alakul az ember, látni benne a jövőbeli potenciált, még ha pillanatnyilag nem is áll túl közel a szükséges szinthez.

2021. jan. 13. 11:52
 9/16 anonim ***** válasza:
Ha ez tényleg így van, ahogy leírod, lehetnek bármilyen más jó tulajdonságai, szerintem ebben a felsorolásban van pár dolog, ami alkalmatlanná teszi. És nem a kupisság, mert vannak ilyen emberek, és nem ettől lesznek rossz szülők, nem is feltétlenül az, hogy egy háziállatot nem tud ellátni, simán lehet, hogy csak nem alakul ki a megfelelő kötődés a kutya iránt, de egy gyerek más. Szóval ez nem mondja meg, milyen anya lenne. De ha életképtelen, vagyis másokra szorul mindenben (nemcsak egy-két dologban, hát nem mindenki lehet profi mindenben), és ha meg sem hallgat másokat... hát, szerintem az ilyen ember elég offos szülőnek.
2021. jan. 13. 12:11
 10/16 anonim ***** válasza:
24%
Egy agressziv primitiv alkesz faszi mellé tökéletes társ, petéljen 3-4 kölyköt had vigyék tovább a mentális agyfas.zt
2021. jan. 13. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!