Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak rajtam kívűl olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak rajtam kívűl olyan férfiak akik beletörődtek a sorsukba, hogy valószínűleg sosem lesz barátnőjük/kapcsolatuk/családjuk a külsejük miatt vagy belső tulajdonság miatt amin nem tud változtatni?

Figyelt kérdés

Én egyrészt introvertált vagyok, szeretem a magányt, bár néha nem mondom, jó lenne egy megértő társ

De eléggé zárkózott vagyok és csöndes, szocfóbiám is van félek az emberektől, kerülöm őket, nincs semmi önbizalmam, és még szüleimmel lakom, jelenleg nincs is munkám és így életképtelen vagyok, és már gyerekként tanulási nehézséggel diagnosztizáltak, sosem szerettem tanulni, mindig csalódás volt a rossz jegyek miatt, nincs érettségim, 2x próbáltam felnőtt fejjel megszerezni, tanulni de egyszerűen nem ment. Szóval műveletlennek is érzem magam , változtatni ezen nem tudok. Így nem is felelnék meg egy nő elvárásainak sem.

Van más is így rajtam kívűl?

Nálatok mi az ok ami miatt így alakult/döntöttetek?

Köszönöm a válaszokat!

2021. jan. 23. 17:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
34%
8-as! Bár sötét lennék mint az éjszaka, mert akkor tévednék, de a helyzet az, hogy ehelyett igazam van és ez sokkal rosszabb.
2021. jan. 23. 19:44
 12/22 anonim ***** válasza:
47%
Nekem a külsőm miatt esélytelen.
2021. jan. 23. 20:57
 13/22 anonim ***** válasza:
60%

#10: "De megismerni se akarnak a nők manapság, ha nem vagy jóképű. Ez a valódi gond."

Nálad biztosan nem, hanem az, hogy nem nyílsz meg magadtól. Feltételezem, beszélgetést se nagyon tudsz kezdeményezni másokkal. Szóval a probléma az, hogy gyáva vagy és zárkózott.

2021. jan. 23. 21:05
 14/22 anonim ***** válasza:
#11: jó hírt közlök: de, sötét vagy, mint az éjszaka, úgyhogy örülhetsz, teljesült a kívánságod. Igazad pedig nincsen, javasolnám egyébként, hogy nézz utána a Dunning-Kruger hatás jelentésének.
2021. jan. 23. 21:06
 15/22 anonim ***** válasza:
43%

14-es! nem valószínűbb inkább, hogy téged érint nagyon ez a hatás? Talán el kéne gondolkodnod.

Mert ugye a helyzet a következő, van egy teóriád, amiről kiderül, hogy hamis, ezzel leszámolsz, majd kénytelen vagy felépíteni egy újat, ami működik az esetek többségében. Márpedig ha működik, mint írtam is, akkor helyes. Innen kezdve azt érzem te vagy az, aki nem lenne hajlandó beismerni ha téved és esne áldozatul ennek a hatásnak. Tudod általában onnan lehet megismerni egy buta embert a legkönnyebben, hogy másokat annak tart, és magát meg okosnak. Ma mindegy, végülis máris így is több időt pocsékolok rád, mint kéne, mert így csak széttrolkodom veled a kérdést, de szerintem kicsit szállj magadba.

2021. jan. 23. 21:16
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Persze, ugy 40 millioan Kinaban.

Ugye nincs senkire rairva, sokkal tobben vannak ilyen helyzetben, mint gondolnad....

36F incel

2021. jan. 24. 00:25
 17/22 anonim ***** válasza:
51%
Hagyjátok már ezt a külső dolgot. Fogadni mernék, hogy nagyrészetek jobban néz ki nálam. Igen, sokat számít a külső, de még mindig tartom az első kommentekben írt dolgot, hogy nem a kategóriátokban kerestek nőt. És nem csak külsőre értem, ha mentálisan is problémáid vannak meg külsőleg is, akkor lentebb kell adni az igényeket sokkal, hogy bármilyen csaj szóbaálljon veled. Ha pedig nem akartok lentebb adni, el kell fogadni, mert ez már a saját döntésetek, nem a gonosz lányoké.
2021. jan. 24. 03:16
 18/22 anonim ***** válasza:
43%
#17 Amikor itt gyakorin egy alacsony férfinak az elhízott, dagadt nő a kategóriája, akkor miről beszélünk :D Miért nem az alacsony nő az ő kategórája?
2021. jan. 24. 09:28
 19/22 anonim ***** válasza:
18# Látszódik, hogy mennyire nem érted, hogyan működik.. Tudom ez most újdonság lesz neked, de a nemeknél eltér, hogy mi pozitív és negatív. Sőt, egyik tulajdonság kompenzálhatja a másikat. Egy nőnél nem hátrány, hogy alacsony. Inkább a magasság szokott hátrány lenni.. Férfinél meg fordítva van. Ha csak a magasságra sarkítjuk ki, ez az alacsony-alacsonnyal kb olyan mintha a csajok csak hátrányoshelyzetűvel jöhetnének össze..
2021. jan. 24. 10:58
 20/22 anonim ***** válasza:
#19 "Ha csak a magasságra sarkítjuk ki, ez az alacsony-alacsonnyal kb olyan mintha a csajok csak hátrányoshelyzetűvel jöhetnének össze" Ez jó nagy hülyeség. Akkor a nem magas férfi inkább ne is keressen nőt? Mert csak a ronda, dagadt nő az ő szinje akkor is, ha ő maga izmos.
2021. jan. 25. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!