Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak rajtam kívűl olyan férfiak akik beletörődtek a sorsukba, hogy valószínűleg sosem lesz barátnőjük/kapcsolatuk/családjuk a külsejük miatt vagy belső tulajdonság miatt amin nem tud változtatni?
Én egyrészt introvertált vagyok, szeretem a magányt, bár néha nem mondom, jó lenne egy megértő társ
De eléggé zárkózott vagyok és csöndes, szocfóbiám is van félek az emberektől, kerülöm őket, nincs semmi önbizalmam, és még szüleimmel lakom, jelenleg nincs is munkám és így életképtelen vagyok, és már gyerekként tanulási nehézséggel diagnosztizáltak, sosem szerettem tanulni, mindig csalódás volt a rossz jegyek miatt, nincs érettségim, 2x próbáltam felnőtt fejjel megszerezni, tanulni de egyszerűen nem ment. Szóval műveletlennek is érzem magam , változtatni ezen nem tudok. Így nem is felelnék meg egy nő elvárásainak sem.
Van más is így rajtam kívűl?
Nálatok mi az ok ami miatt így alakult/döntöttetek?
Köszönöm a válaszokat!
#10: "De megismerni se akarnak a nők manapság, ha nem vagy jóképű. Ez a valódi gond."
Nálad biztosan nem, hanem az, hogy nem nyílsz meg magadtól. Feltételezem, beszélgetést se nagyon tudsz kezdeményezni másokkal. Szóval a probléma az, hogy gyáva vagy és zárkózott.
14-es! nem valószínűbb inkább, hogy téged érint nagyon ez a hatás? Talán el kéne gondolkodnod.
Mert ugye a helyzet a következő, van egy teóriád, amiről kiderül, hogy hamis, ezzel leszámolsz, majd kénytelen vagy felépíteni egy újat, ami működik az esetek többségében. Márpedig ha működik, mint írtam is, akkor helyes. Innen kezdve azt érzem te vagy az, aki nem lenne hajlandó beismerni ha téved és esne áldozatul ennek a hatásnak. Tudod általában onnan lehet megismerni egy buta embert a legkönnyebben, hogy másokat annak tart, és magát meg okosnak. Ma mindegy, végülis máris így is több időt pocsékolok rád, mint kéne, mert így csak széttrolkodom veled a kérdést, de szerintem kicsit szállj magadba.
Persze, ugy 40 millioan Kinaban.
Ugye nincs senkire rairva, sokkal tobben vannak ilyen helyzetben, mint gondolnad....
36F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!