Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak rajtam kívűl olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak rajtam kívűl olyan férfiak akik beletörődtek a sorsukba, hogy valószínűleg sosem lesz barátnőjük/kapcsolatuk/családjuk a külsejük miatt vagy belső tulajdonság miatt amin nem tud változtatni?

Figyelt kérdés

Én egyrészt introvertált vagyok, szeretem a magányt, bár néha nem mondom, jó lenne egy megértő társ

De eléggé zárkózott vagyok és csöndes, szocfóbiám is van félek az emberektől, kerülöm őket, nincs semmi önbizalmam, és még szüleimmel lakom, jelenleg nincs is munkám és így életképtelen vagyok, és már gyerekként tanulási nehézséggel diagnosztizáltak, sosem szerettem tanulni, mindig csalódás volt a rossz jegyek miatt, nincs érettségim, 2x próbáltam felnőtt fejjel megszerezni, tanulni de egyszerűen nem ment. Szóval műveletlennek is érzem magam , változtatni ezen nem tudok. Így nem is felelnék meg egy nő elvárásainak sem.

Van más is így rajtam kívűl?

Nálatok mi az ok ami miatt így alakult/döntöttetek?

Köszönöm a válaszokat!

2021. jan. 23. 17:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
20# Kár, hogy nem érted. Nem hozok fel több érvet, hisz már az előző válaszomban is benne van erre a kommentedre a válasz. A mondatokat meg nem fogom egyesével elmagyarázni számodra. Itt megjegyezném még, hogy az intelligencia mindkét nemnél előny..
2021. jan. 25. 17:31
 22/22 anonim ***** válasza:
"Itt megjegyezném még, hogy az intelligencia mindkét nemnél előny.." A kommented alapján jó nagy hátrányban vagy. Ha értenéd, amit írtam, akkor látnád, hogy nem válaszoltál még a 20-as kommentemre. Csak ugye az a fránya szövegértés :(
2021. jan. 25. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!