Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 felettiek, akiknek még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felettiek, akiknek még nincs családjuk: hogyan élitek meg?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve, mióta betöltöttem a 30-at (1,5 éve). Van barátom, együtt vagyunk 3 éve jó kapcsolatban, de ő egyelőre nem szeretne gyereket, és a házassággal is várna még. Az ismerőseim között mindenhol azt látom, hogy velem egykorúak/tőlem fiatalabbak kisgyerekes képeket raknak ki, eljegyzés, esküvő, minden hű de nagy a boldogság, hű de minden fasza.

Ellenben én nem értem el semmit. Amire utoljára büszke voltam, az a mesterdiplomám volt. Elgondolkodtam, hogyha most nekiállnánk a babaprojektnek, akkor is sok idő lehet, mire összejön, akkor még 9 hónap terhesség, főleg úgy hogy a párom még nem akar. 35 felett meg már veszélyeztetett terhes lennék…Rokonok, kollégák is folyton b@szogatnak, hogy mikor házasodunk már, mikor lesz gyerek? Kérlek mondjátok, hogy nem csak én vagyok így kiakadva ezen!

2022. jan. 5. 15:44
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
26%

Rosszul élem meg, de nem azért, mert másoknál mit látok. Nem irigylek senkit, és nem is cserélnék velük. Az, hogy mi van kipostolva, semmit nem jelent.

Nem is a korom miatt, hisz ha valaki nincs rá megérve 30 évesen, akkor neki rémálom lesz a házasság/családosdi.

Ami kiborít, hogy 33 vagyok, most már biztosan készenállok egy újabb életszakaszra, (együttélés, házasság, család) most már azt is megtaláltam, akivel ezekre vágyom, de mèg mindig nem vált el:(

2022. jan. 5. 17:56
 22/33 anonim ***** válasza:
71%
#21 Hat akkor varhatsz meg egy ideig remenytelenul. A ferfiak ritkan valnak elm
2022. jan. 5. 17:58
 23/33 anonim ***** válasza:
93%

Ne mások cukormázas Facebook oldalàból indulj ki , meg hogy itt minden tökéletes, amit ott látsz oszd el kettővel de inakbb hárommal :)

Nekem is van olyan ismerősöm akit nagyon irigyeltem, erre kiderült hogy kb 5-6 nővel csalta meg a párja és ez folyamatos …..

Vagy amikor a menőnek hitt csaj tőlem jött kölcsön kérni, mert a férje gazdag ugyan de neki nem ad egy Ft ot se …..

Elég néha megkaparni a felszínt :)

Próbálj meg papír nélkül is boldognak lenni a kapcsolatban nem azon múlik hidd el! És nem is a cukormazas látszatboldogsàgon!

2022. jan. 5. 18:03
 24/33 anonim ***** válasza:
32%
Mesterdiplomád van és annyi eszed nincs hogy egy év után kidobd ezt a f.szjankót????!!!! 3 éve sz.pod mellette a f.szt.
2022. jan. 5. 20:00
 25/33 anonim ***** válasza:
45%
Te utolso, egy igazi vadmajom vagy; egy anyatigris, akinek ha a masik nem elegiti ki a vagyait a sajatjat felreteve, akkor az egy “f.szjanko”. Gyoker vagy.
2022. jan. 5. 20:29
 26/33 anonim ***** válasza:
80%
Látom mennyi válás, szakítás van, így örülök, hogy legalább ebbe a körbe nem tartozom bele.
2022. jan. 5. 22:46
 27/33 anonim ***** válasza:
84%
Én 30 alatti vagyok és nem zárkózom el a gyerek témától. Viszont csak a társadalmi elvárások miatt hülyeségnek tartom, belevághatsz és posztolhatsz szépen beállított képeket a közösségi médiába, csak nem ez lesz az összkép, a nemkívánt rész nem publikus.
2022. jan. 5. 22:56
 28/33 anonim ***** válasza:
32%
Amúgy mi a francért jönnek itt az emberek a közösségi médiában való posztolással? 🤔 Ezek az oldalak arra lettek feltalálva, hogy az emberek képeket, videókat osszanak meg, érzéseket fejezzenek ki. Miért nem képesek ezt felfogni egyesek?
2022. jan. 5. 23:57
 29/33 anonim ***** válasza:
81%

28 Mert nem őszinte amit ott látsz!!

Hamis képet sugall. A rossz dolgok a kellemetlen része mintha nem is létezne ….. hazug

2022. jan. 6. 03:11
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Én 37 évesen házasodtam.

Feleségem 44 volt mikor szült.

Hogy veszélyeztetett leszel-e, abba sok beleszólásod van. Nem a korhoz kötött protokoll mondja meg. Vannak akik 50 fölött szülnek gond nélkül

A kérdés az, hogy tudsz-e konkrét, őszinte választ adni magadnak, arra miért is akarsz gyereket. Nekem nem volt vágyam, de nem is volt kifogásom ellen. Egyszerűen tudtam mikor el jött az ideje.

Persze nőknél ez más.

Ha nem is tudod megindokolni - azaz marad a gyermekkortól beléktáplált társadalmi nyomás, mint motiváció - attól még nincs baj a dologgal.

Nem az a kérdés, hogy mi a jó benne, és mennyire szívás másik oldalon.

Ez az élet része. Aki nem vág bele, az élet nagy részéről marad le.

Az élet értelme az, hogy megtapasztalásaidon keresztül tanulj, első sorban magadról. Személyes megtapasztalásokon kersztül.

Mások szavai önmagukban üresek maradnak.

Míg magad nem kerülsz a helyzetbe, nem tudodhatod miért kell belekerülnöd.

Nem számolhatod ki előre úgysem az életed. Hogy utólag úgy érzed elb@sztad, nem a számításokon fog múlni, és nem azon hogy mennyire volt nehéz, vagy szívás. Hanem azon, hogy a jelen pillanataiban mivel töltöd meg. Töltöd-e egyáltalán, vagy csak mulatod.

2022. jan. 6. 08:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!