Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotokkal/férjetekkel mentek mindíg, amikor a családjukat látogatják? Nem hosszú utazás, csak ha felugrik 1 órára.
Állandóan kíséritek a férjeteket/párotokat a szüleikhez,vagy menni szokott nélkületek is? Szerintem nem gáz sőt nem kell mindig kísérni. Én minden 3.-4.alkalommal kísérem illetve ha hívnak is. Tudom van hasonló kérdés,de engem a saját helyzetem érdekel. :)
Nem furcsa akkor hogy nem megyek mindig de időnként igen ?
Köszi! ☺️
Elsősorban úgy értem,hogy ha közelebb élnek úgy se fura ugye? Pl én hol kísérem hol nem.. hogy ez oké e? Volt hogy 1 hónapig vagy 2 nem tudtam menni volt hogy igen.
Ez nálunk mindig vitatéma volt. Az exem szülei elég messze laknak, így vagy ott kellett aludni náluk egy teljes hétvégére, vagy egy teljes napunk ráment, estig. Ez ment kéthetente, mondván, hogy a szabad heteken mehetünk a szüleimhez akár.
Hamar elegem lett ebből, mondtam neki, minek megyünk annyit, nincs egy rohadt szabad hétvégénk sem.
Egyedül hallani sem akart a dologról, hogy az milyen ciki, mit szólnak a szülei. Mondtam, nem vagyunk összeragasztva.
Az én szüleim közelebb laknak, de vagy kiugrottam hozzájuk magam, vagy nem mentünk, mert minek annyit, nekik is megvan a dolguk.
Szerintem teljesen rendben van hogy nem mész mindig vele.
Köszi! :) Az összeköltözés után merült csak fel bennem a kérdés. Addig úgyis egymáshoz járkáltunk. Mindig mondták a barátom szülei,hogy menjek aludjak ott ne éjjel mászkáljak haza (párom kísért mindig haza olyan hajnali 1-2 körül szombat-vasárnap éjjel) 😀😀 de nem tudtam ott aludni nem tudtam elengedni magam. Biztos tudjátok miről beszélek,milyen érzés! Kedvelem őket de nem tudtam elereszteni magam :D na!
Szóval, egy közepes méretű városban élünk mi,anyukám,az ő szülei. Persze mindenki külön de 1 városban. (Mi nem leszünk itt nagyon sokáig más terveink vannak ezt tudja mindenki,nem volt sértődés) De addigis rendben,hogy én és ő külön és együtt is látogatunk ? :) Ne érezzem cikinek? De köszi a megnyugtatást!
Ha messzebb leszünk valószínű hasonló lesz a helyzet mint akik hasonló helyzetben vannak és válaszoltak. Sokat gondolkoztam azon is de megegyeztünk,hogy az esetek 90%ában majd egyszerre utazunk haza.
Most havi szinten 3X látogatja párom a családját,ebből 1X tartok vele nagyátlagban. De ez csak KB átlag. Hogy ez nem e ciki? Ő még kevesebbet kísér engem.
Az ünnepekkor főleg Karácsony ill.az az évi 2 családi gyűlés ami van azon együtt mutatkozunk. De nekem sok lenne hetente ..ahogy a korábbi válaszolónak is. :D 😭😱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!