Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párotokkal/férjetekkel mentek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párotokkal/férjetekkel mentek mindíg, amikor a családjukat látogatják? Nem hosszú utazás, csak ha felugrik 1 órára.

Figyelt kérdés

Állandóan kíséritek a férjeteket/párotokat a szüleikhez,vagy menni szokott nélkületek is? Szerintem nem gáz sőt nem kell mindig kísérni. Én minden 3.-4.alkalommal kísérem illetve ha hívnak is. Tudom van hasonló kérdés,de engem a saját helyzetem érdekel. :)

Nem furcsa akkor hogy nem megyek mindig de időnként igen ?

2019. aug. 19. 14:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem furcsa. Nyilván megy egyedül is és én is.
2019. aug. 19. 14:49
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
A férjem szülei egy másik kontinensen élnek, így ha a férjem látogatóba megy, az minimum egy 2 hetes látogatást jelent. Általában másfél évente megy, eddig kétszer tartottam vele, mert nem minden esetben tudtam ugyanakkor szabit kivenni, illetve nem is beszélünk közös nyelvet anyósékkal, így neki is kényelmesebb, ha nem kell fordítania és nem kell velem foglalkoznia, hanem az összes figyelmét nekik szentelheti. Addig meg csak az enyém a lakás :) Ha közelebb élnének sem mennék el minden látogatásra, nem tartom furcsának.
2019. aug. 19. 15:13
 3/18 A kérdező kommentje:

Köszi! ☺️

Elsősorban úgy értem,hogy ha közelebb élnek úgy se fura ugye? Pl én hol kísérem hol nem.. hogy ez oké e? Volt hogy 1 hónapig vagy 2 nem tudtam menni volt hogy igen.

2019. aug. 19. 15:32
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szomszéd városban élnének, akkor is csak a nagyobb ünnepekre mennék, vagy kb. negyedévente sima látogatóba. Ami ennél több, az nekem más sok.
2019. aug. 19. 15:36
 5/18 anonim ***** válasza:
84%
Külföldön élünk, a szüleim Magyarországon. Legtöbbször, ha hazalátogatok, a férjem is jön, de előfordult már, hogy egyedül mentem. A férjem szülei közel laknak hozzánk, így oda általában együtt megyünk. Bár nálunk ilyen "felugrik egy órára" nem szokott lenni. Általában családi ebéd/vacsora meghívásokra szoktunk menni.
2019. aug. 19. 15:43
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem megyek vele mindig. Ő sem jön velem mindig. Mindkettőnk szülei elég messze laknak, kb. 2-3 órányi autóút. Mindenki szeret amúgy mindenkit, de előfordul, hogy néha egyedül megyünk a saját szüleinkhez. Persze ünnepekkor együtt megyünk.
2019. aug. 19. 15:43
 7/18 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk mindenki Budapesten lakik, de nem kísérgetjük egymást, ha csak nem a másiknak úgy van kedve, dolga, vagy valamit/valakit ünneplünk, de ez a szülőknél sem okoz sértődést.
2019. aug. 19. 15:47
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk itt laknak párom szülei kb 5 utcával arrébb. Ebből adódóan gyakran jár haza, ha mást nem csak beköszönni, én viszont értelemszerűen nem járok vele. Persze ha külön hívnak, és megoldható akkor megyek. Amúgy meg csak akkor, ha van kedvem. Nem kell ebből nagy problémát csinálni.
2019. aug. 19. 15:48
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez nálunk mindig vitatéma volt. Az exem szülei elég messze laknak, így vagy ott kellett aludni náluk egy teljes hétvégére, vagy egy teljes napunk ráment, estig. Ez ment kéthetente, mondván, hogy a szabad heteken mehetünk a szüleimhez akár.

Hamar elegem lett ebből, mondtam neki, minek megyünk annyit, nincs egy rohadt szabad hétvégénk sem.

Egyedül hallani sem akart a dologról, hogy az milyen ciki, mit szólnak a szülei. Mondtam, nem vagyunk összeragasztva.

Az én szüleim közelebb laknak, de vagy kiugrottam hozzájuk magam, vagy nem mentünk, mert minek annyit, nekik is megvan a dolguk.

Szerintem teljesen rendben van hogy nem mész mindig vele.

2019. aug. 19. 16:07
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszi! :) Az összeköltözés után merült csak fel bennem a kérdés. Addig úgyis egymáshoz járkáltunk. Mindig mondták a barátom szülei,hogy menjek aludjak ott ne éjjel mászkáljak haza (párom kísért mindig haza olyan hajnali 1-2 körül szombat-vasárnap éjjel) 😀😀 de nem tudtam ott aludni nem tudtam elengedni magam. Biztos tudjátok miről beszélek,milyen érzés! Kedvelem őket de nem tudtam elereszteni magam :D na!

Szóval, egy közepes méretű városban élünk mi,anyukám,az ő szülei. Persze mindenki külön de 1 városban. (Mi nem leszünk itt nagyon sokáig más terveink vannak ezt tudja mindenki,nem volt sértődés) De addigis rendben,hogy én és ő külön és együtt is látogatunk ? :) Ne érezzem cikinek? De köszi a megnyugtatást!

Ha messzebb leszünk valószínű hasonló lesz a helyzet mint akik hasonló helyzetben vannak és válaszoltak. Sokat gondolkoztam azon is de megegyeztünk,hogy az esetek 90%ában majd egyszerre utazunk haza.

Most havi szinten 3X látogatja párom a családját,ebből 1X tartok vele nagyátlagban. De ez csak KB átlag. Hogy ez nem e ciki? Ő még kevesebbet kísér engem.

Az ünnepekkor főleg Karácsony ill.az az évi 2 családi gyűlés ami van azon együtt mutatkozunk. De nekem sok lenne hetente ..ahogy a korábbi válaszolónak is. :D 😭😱

2019. aug. 19. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!