Miskolc, mint egy hosszú hétvégés program?
Gondoltunk,hogy lemennénk oda őszi vagy téli időszakba és mit érdemes megnézni? Pár dolgot már összeírtunk mint pl. Avasi kilátó ill. templom,Diósgyőri vár(ahonnan ha jól tudom akkor a LÁÉV-vel lehet menni a Szinva vízeséshez? illetve láttam egyszer egy videót a mikulási vonatról az minden télen van vagy csak különleges alkalom volt az akkori?)
Mivel nincsen olyan messze Lillafüred megéri e a barlangokba menni?(Szent István és Anna)
Köszönöm szépen a segítőválaszokat!
A kisvasút nem a vártól indul, de nem nagy a távolság a végállomásig. A mikulásvonat viszont minden télen közlekedik.
A barlangokban még nem jártam pedig miskolci vagyok.
Érdemes még sétálni egyet Tapolcán, esetleg bemenni a barlangfürdőbe. Ha enni akartok egy finomat, akkor a Palacsintaházat keressétek fel, a népkerttől egy rövid sétával elérhető. Nagyon szép a sétálóutca a belvárosban, és több kedves helyet is lehet ott találni. A Városház téren a Sarokházban finom kávét, shake-et, forró csokit adnak, de limonádék, gyümölcslevek, kézműves sörök és borok is vannak az itallapjukon. Ha művelődni szeretnétek, akkor egy színházi előadást is nézzetek meg a Nemzeti Színházban. (Ha lehet, a Nagyszínházba vegyetek jegyet, az épület azon része önmagában is látványosság.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!