Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotokkal/férjetekkel mentek mindíg, amikor a családjukat látogatják? Nem hosszú utazás, csak ha felugrik 1 órára.
Állandóan kíséritek a férjeteket/párotokat a szüleikhez,vagy menni szokott nélkületek is? Szerintem nem gáz sőt nem kell mindig kísérni. Én minden 3.-4.alkalommal kísérem illetve ha hívnak is. Tudom van hasonló kérdés,de engem a saját helyzetem érdekel. :)
Nem furcsa akkor hogy nem megyek mindig de időnként igen ?
Szerintem nem fura. En sem megyek mindig, pedig közel laknak.
Bár engem inkább levegőnek néznek... Összeköltözés után nem hagytam, hogy ők rendezzék be a saját lakásomat... Pedig erősen próbálkoztak, főleg ha én eppen dolgoztam...
Bár ezek után azt hiszem érthető, miért nem megyek.
#12 vagyok
Igen, nő vagyok.
Nagyon ritkán megyek. Szülinap,karácsony. Bár párom nélkülem nem megy szívesen, mert akkor megy a beszólogatás. (fogyjon, hizzon, fusson, edzen, ennyi meg annyi pénzt költsön..). Ha én ott vagyok akkor ennyire nem durva, bár állandóan a testvéréhez hasonlítják. Mert bezzeg a testvére.... :)
Tudom, nem ez volt a kérdés, a lényeg a lényeg, ha nem találkozunk túl sűrűn az megkönnyíti az életünket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!