Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párotokkal/férjetekkel mentek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párotokkal/férjetekkel mentek mindíg, amikor a családjukat látogatják? Nem hosszú utazás, csak ha felugrik 1 órára.

Figyelt kérdés

Állandóan kíséritek a férjeteket/párotokat a szüleikhez,vagy menni szokott nélkületek is? Szerintem nem gáz sőt nem kell mindig kísérni. Én minden 3.-4.alkalommal kísérem illetve ha hívnak is. Tudom van hasonló kérdés,de engem a saját helyzetem érdekel. :)

Nem furcsa akkor hogy nem megyek mindig de időnként igen ?

2019. aug. 19. 14:41
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Kb 50-60 ezres városban élünk,így értem a kérdést. Tehát nem lehet átklaffogni papucsban mert az alapból egészségtelen közel lenne,de nincsenek messze sem. 20 perc gyalog.
2019. aug. 19. 17:59
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem fura. En sem megyek mindig, pedig közel laknak.

Bár engem inkább levegőnek néznek... Összeköltözés után nem hagytam, hogy ők rendezzék be a saját lakásomat... Pedig erősen próbálkoztak, főleg ha én eppen dolgoztam...

Bár ezek után azt hiszem érthető, miért nem megyek.

2019. aug. 19. 23:02
 13/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, tuti nő vagy! Ugye eltaláltam? Ismerős szitu,de nálunk nem mérgesedett el. És akkor nemhogy ritkán de egyáltalán nem mész? Egy városban vagyunk de én 1,5 havonta azaz kb ~6 hetente megyek oda. + Ha külön hívnak minket.
2019. aug. 20. 11:28
 14/18 anonim ***** válasza:

#12 vagyok

Igen, nő vagyok.

Nagyon ritkán megyek. Szülinap,karácsony. Bár párom nélkülem nem megy szívesen, mert akkor megy a beszólogatás. (fogyjon, hizzon, fusson, edzen, ennyi meg annyi pénzt költsön..). Ha én ott vagyok akkor ennyire nem durva, bár állandóan a testvéréhez hasonlítják. Mert bezzeg a testvére.... :)

Tudom, nem ez volt a kérdés, a lényeg a lényeg, ha nem találkozunk túl sűrűn az megkönnyíti az életünket...

2019. aug. 20. 15:32
 15/18 A kérdező kommentje:
És Ti se laktok távol anyóséktól?
2019. aug. 20. 15:42
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A szomszéd lakóházban laknak. Nálunk a papucsos dolog él... Olyan közel laknak, hogy akár papucsban is átklaffoghatnék. :)
2019. aug. 21. 09:15
 17/18 A kérdező kommentje:
És így is faszân megoldottad h ne kelljen mindig látni? Azta! Nálunk 25 perc gyalog kényelmesen. De volt eladó lakás párom szülei lakása mellett..ajtószomszédjuk árulta és anyós ott erőlködött hogy milyen jó lenne. Párom poénra vette nem hitte el hogy őszintén gondolja. Én pedig sírva fakadtam a szülei előtt,hogy ne tegyék ezt. Tök gáz volt XD visszagondolva vicc. De akkor pokol volt. Persze nem azt a lakást vettük meg!!!! :)
2019. aug. 21. 16:24
 18/18 A kérdező kommentje:
Jó talizni de nem mindig és nem váratlanul. Hogy oldottad meg hogy ne mindig arra térj haza hogy nálatok vannak?
2019. aug. 21. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!