Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 felettiek, akiknek még nincs családjuk: hogyan élitek meg?
Nagyon el vagyok keseredve, mióta betöltöttem a 30-at (1,5 éve). Van barátom, együtt vagyunk 3 éve jó kapcsolatban, de ő egyelőre nem szeretne gyereket, és a házassággal is várna még. Az ismerőseim között mindenhol azt látom, hogy velem egykorúak/tőlem fiatalabbak kisgyerekes képeket raknak ki, eljegyzés, esküvő, minden hű de nagy a boldogság, hű de minden fasza.
Ellenben én nem értem el semmit. Amire utoljára büszke voltam, az a mesterdiplomám volt. Elgondolkodtam, hogyha most nekiállnánk a babaprojektnek, akkor is sok idő lehet, mire összejön, akkor még 9 hónap terhesség, főleg úgy hogy a párom még nem akar. 35 felett meg már veszélyeztetett terhes lennék…Rokonok, kollégák is folyton b@szogatnak, hogy mikor házasodunk már, mikor lesz gyerek? Kérlek mondjátok, hogy nem csak én vagyok így kiakadva ezen!
A 7. válaszolónak igaza van. A pasid nem egy kellék, nem arra van, hogy az instagramodat legyen mivel megtölteni. Ugyanígy a baba. Ha gyereket akarsz, először nőjj fel. Mert ez tök gyerekes ez a hozzáállás.
31N/szingli
31 éves vagyok.
Nincs gyerekem.
Bar talán most alakulók egy férfivel. 😍
Teljesen jó elem meg. Nem érzem, hogy bármiről is lemaradtam volna.
Előbb szeretnék utazgatni, élni az életem. Meg teremteni a dolgokat.
Meg abba se vagyok biztos, hogy akarok e gyereket.
A gyerekvállalás a legrosszabb rémálmom, szóval én jól élem meg. minden tiszteletem az övék, de soha nem cserélnék velem egykorú családosokkal. A beszólogatókra teszek magasról, túl öreg vagyok már a megfelelési kényszerhez. Ahhoz is öreg vagyok, hogy elhiggyem a közösségi médiás kamu csillogást.
Az a kettőtök élete, beszélgessetek őszintén, tervezzetek (még ha nem is a közeljövőre), beszélgess őszintén az érzéseidről a pároddal, mást nem igazán tehetsz. A beszólogatókat szereld le, semmi közük hozzá - ideje meghúzni a határaid, akkor is ha csak konfliktus árán megy. Ja és tölts kevesebb időt a facebookon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!