Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 felettiek, akiknek még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felettiek, akiknek még nincs családjuk: hogyan élitek meg?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve, mióta betöltöttem a 30-at (1,5 éve). Van barátom, együtt vagyunk 3 éve jó kapcsolatban, de ő egyelőre nem szeretne gyereket, és a házassággal is várna még. Az ismerőseim között mindenhol azt látom, hogy velem egykorúak/tőlem fiatalabbak kisgyerekes képeket raknak ki, eljegyzés, esküvő, minden hű de nagy a boldogság, hű de minden fasza.

Ellenben én nem értem el semmit. Amire utoljára büszke voltam, az a mesterdiplomám volt. Elgondolkodtam, hogyha most nekiállnánk a babaprojektnek, akkor is sok idő lehet, mire összejön, akkor még 9 hónap terhesség, főleg úgy hogy a párom még nem akar. 35 felett meg már veszélyeztetett terhes lennék…Rokonok, kollégák is folyton b@szogatnak, hogy mikor házasodunk már, mikor lesz gyerek? Kérlek mondjátok, hogy nem csak én vagyok így kiakadva ezen!

2022. jan. 5. 15:44
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
94%
Szakadj le a tetves facebookról.
2022. jan. 5. 16:01
 12/33 anonim ***** válasza:
69%

A 7. válaszolónak igaza van. A pasid nem egy kellék, nem arra van, hogy az instagramodat legyen mivel megtölteni. Ugyanígy a baba. Ha gyereket akarsz, először nőjj fel. Mert ez tök gyerekes ez a hozzáállás.

31N/szingli

2022. jan. 5. 16:23
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
30 felett vagyok, nincs gyerekem és én ennek nagyon örülök. Az, meg, hogy ki mit tesz ki facéra, egy dolog, ami van a való életben az meg egy másik.
2022. jan. 5. 16:23
 14/33 anonim ***** válasza:
88%
Ja azt erdekes modon kevesen posztoljak h ejszaka hanyas fosast takaritanak, mig te egy kellemes orgazmust kovetoen alszol mint a tej vagy 9 orat.
2022. jan. 5. 16:27
 15/33 anonim ***** válasza:
92%
Én 25 éves vagyok, a párommal 5 éve vagyunk együtt. A családjaink noszogattak egy ideje, hogy házasodjunk össze, vállaljunk gyereket. Orvosi egyetemre járok, egyáltalán nem szeretnék se gyereket se házasságot. Ez a hivatás amire én vállalkozom, nem arról híres, hogy huhh de sok ideje lenne az embernek a családjára. Különösebben nem vagyok oda a gyermekekért, nem érzek késztetést a gyerekvállalásra. A házasság számomra csak egy szerződés. Nem hiszem, hogy többet érne tőle a kapcsolatunk. Szeretem nézegetni az esküvői képeket, szépnek is találom mégsem vágyom rá. A szüleink korán házasodtak. A párom édesanyja takarító , az apja felszolgáló, a párom mérnök. Én édesanyám háztartásbeli volt amióta megszülettünk a testvéreimmel, apám pedig szobafestő. Mi vagyunk az első iskolázattabbak a családunkban. Nem szeretnénk elrontani az eddig építgetett életünket. Ha megvannak az érzelmi, anyagi hátterek akkor vállalj nyugodtan ha ez a szíved vágya. Viszont ha mások miatt akarsz te is gyermeket vállalni , akkor megvan az esélye annak, hogy megfogod bánni.
2022. jan. 5. 16:34
 16/33 anonim ***** válasza:
88%
Neked az anyava valas az eletcelod, masban nem talalod meg az oromod. Rengeteg noben ez a program uzemel, hazassag, lagzi, gyerek, azt vege, alternativa nincs, ennek hianyaba meg belepusztulnak. Esetleg elkepzelhetnel egy gyerek nelkuli jovot, mit tervezel a kovetkezo 40 evedben, ha nem lesz gyereked? Valamit kene.
2022. jan. 5. 16:45
 17/33 anonim ***** válasza:
83%
33 éves vagyok. Már fiatalon is mondtam, ha 30 éves koromig nem lesz gyerekem akkor már később sem. De igazából nem zavar, édesanyámat jobban. Kezdtem még egy alapszakot estin, ami leköt.
2022. jan. 5. 17:15
 18/33 anonim ***** válasza:
91%

31 éves vagyok.

Nincs gyerekem.

Bar talán most alakulók egy férfivel. 😍

Teljesen jó elem meg. Nem érzem, hogy bármiről is lemaradtam volna.

Előbb szeretnék utazgatni, élni az életem. Meg teremteni a dolgokat.

Meg abba se vagyok biztos, hogy akarok e gyereket.

2022. jan. 5. 17:27
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Most leszek 30 és aggódom én is. Körülbelül 2 éve érett meg bennem, hogy felkészült vagyok a családanya szerepre, de normális férfi nincs az oldalamon. Egyedül nem fogok felnevelni egy gyereket. Ha nem változik a helyzet, család nélkül maradok inkább.
2022. jan. 5. 17:29
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekvállalás a legrosszabb rémálmom, szóval én jól élem meg. minden tiszteletem az övék, de soha nem cserélnék velem egykorú családosokkal. A beszólogatókra teszek magasról, túl öreg vagyok már a megfelelési kényszerhez. Ahhoz is öreg vagyok, hogy elhiggyem a közösségi médiás kamu csillogást.

Az a kettőtök élete, beszélgessetek őszintén, tervezzetek (még ha nem is a közeljövőre), beszélgess őszintén az érzéseidről a pároddal, mást nem igazán tehetsz. A beszólogatókat szereld le, semmi közük hozzá - ideje meghúzni a határaid, akkor is ha csak konfliktus árán megy. Ja és tölts kevesebb időt a facebookon.

2022. jan. 5. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!