Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők 30-40evesek ti ha most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők 30-40evesek ti ha most lennétek fiatalok akkor szülnetek újra vagy inkább nem ,megbantatok a gyereket?

Figyelt kérdés

2021. dec. 27. 17:14
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
86%

"es hány 50 es mag,arazza majd az iformatikát a gyereknek. "

Egy ötvenes már vagy 20 éve számítógépet használ, tanulta is, ami meg egy kisgyereknek kell, az nem túl sok eleve.

"Csak mert a kövi generácio a tata nyanya szuleitol semmit nem fog tudni tovabbvinni egyetemistaként sem az 100."

Dugulj már el, te szerencsétlen primitív barom.

2021. dec. 27. 19:22
 22/33 anonim ***** válasza:
16%

Na az erteomi szint megint megmutatkozott a gyk n

"Dugulj már el, te szerencsétlen primitív barom."

Es ezeknek kell 40 évesen kisgyerek. A gyereknek ugyanezt ugyanigy adják elo.

2021. dec. 27. 19:30
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
42 éves vagyok és 12 éves a gyerekem. Nem, most sem akarom elkapálni magam. De nagyon nem lenne ugyanaz, átélni most azokat a dolgokat, amit 30 éves koromig gondtalanul átéltünk. Gyerekkel nem is tudtuk volna. Gyerek mellett anyagilag se tartanánk ott, ahová gyerekvállalás előtt eljutottunk. Türelmesebb is lettem 30 után, elötte mindent akartam. Lehet másnál nem így van, nekem biztos, hogy jobb volt 30 évesen szülni, mint mondjuk 24 évesen. 50 évesen pedig, majdnem 30 leélt év után, ha addig nem, hát akkor sem hiszem, hogy válnánk. Mondjuk hozzáteszem, szerencsére nem kiégett 40-es pár vagyunk, a gyerekek pedig nemhogy lefárasztanának, hanem pont, hogy új lendületet hoznak nekünk, hogy minél többet mutassunk nekik. Amúgy le leszek pontozva, de sokkal több lerobbant fiatal anyát látok, mint idősebbet. A fiataloknak se karrierjük, se fiatalságuk, legtöbb esetben még anyagilag se állnak jól, egy küszködés az egész fiatalságuk. 30 éves nőnek már van normális munkahelye, ahova visszavárják, nem egy ingatag kapvsolatba várják a gyereket és anyagilag is valószínűleg már zartanak valahol.
2021. dec. 27. 19:32
 24/33 anonim ***** válasza:
16%

Erdekes mikor az anyák(40-50) a mai világban még az unokákat se vállalják szinte, mert karrier meg munka van, nincs ido energia, es itt meg arrol megy a fáma milyen jo öregen szülni.

Régen még egész nyarakat töltöttek nagyiknál a gyerekek, ma már ez nem letezik mert a nagyiknak se kell a nyakába gyerek.

Ha vki 20 évesen szült es annak a gyereke is 20 évesen szül, akkor a nagyi 40 aki dolgozik nem ér az unokára se.

De azért szüljünk későn.aha

2021. dec. 27. 19:39
 25/33 anonim ***** válasza:
83%
Meséld már el nekem, 30 évesen miért öreg valaki szülni? 40 évesen maximum a cigányoknál nagymama manapság valaki. Biztos jó a semmire neked gyereket vállalni, aztán valahogy végig nyomorban felnevelni, mások viszont normális környezetbe szeretnének, amit 20 évesen nem igazán tudnának megteremteni.
2021. dec. 27. 19:45
 26/33 anonim ***** válasza:
Anyud 60 éves amikor te 30? Vagy mirol beszélsz?
2021. dec. 27. 19:47
 27/33 anonim ***** válasza:
Vagy 70?
2021. dec. 27. 19:49
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

24.

A te anyukád is korán szült téged ugye, türelmesen tanult veled. Gondolom még általános iskolás volt, mert a helyesírásodból ítélve, sokra nem mentél vele.

2021. dec. 27. 19:53
 29/33 anonim ***** válasza:
0%

Helyesírásbol kitűnő voltam és szépirodalmi versenyekre jartam.

Nem kéne keverni az elnagyolt mobilírást a helyesírassal eleve.

Szüljetek későn nekem 8.

De más vélemény miatt mást elítélni, na ott kezdődik a primitívség

2021. dec. 27. 20:06
 30/33 anonim ***** válasza:
0%

Valamint lec.gányozni mást, es sorolhatnám

Csak ennyiből is látszik a szint.

2021. dec. 27. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!