Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők 30-40evesek ti ha most lennétek fiatalok akkor szülnetek újra vagy inkább nem ,megbantatok a gyereket?
De aki 30 ason szül annak 40 esen lesz 10 éves a gyereke.
Egyesek itt szamolni se tudnak es ok magyaraznak.
De igy van. Nem erdekel hány 40 es vergodik ovissal es hány 50 es mag,arazza majd az iformatikát a gyereknek. (Mintha egy nagyitol kéne tanulni..)arrol irtam ami a kerdes.
Nem a gyerekvállalást bantam meg hanem ha visszamehetnék inkább szülnék fiatalon.
Ég és fold egy fiatal es egy idősebb mind tureoemben, mind ambícioban
Komolyan megnézném a sikeres felnőtteket es a szuleik közti korkülonbséget.
A mai diplomásak szulei taták mamák?
Csak mert a kövi generácio a tata nyanya szuleitol semmit nem fog tudni tovabbvinni egyetemistaként sem az 100.
7.
Nem lenne probléma, de nem kell a gyerekkel tanulnom, megy neki egyedül is ennyi idősen már. A másik egy 20-on éves anyuka miben éli másként, ő nem dolgozik, nem főz. Annyi a különbség, hogy én nem néztem irigykedve a kortársaim gondtalan életét. Kiélveztem a fiatalságom, nem is égtem ki. Ráadásul megalapozott anyagiakkal vágtam bele és olyan párkapcsolatban, ahol már nem érhet nagy meglepetés. Pont azok a nők bolondulnak meg sok esetben, akik fiatalon vállalnak gyereket, apuka lelép, mert fiatal még hozzá. Anyuka pedig 40 évesen akár bepótolni mindent és viselkedik úgy, mint valami idióta
De neked 16 a gyermeked ha te irsz akire gondolok.
Nem 10.
40 felett meg nem akarja senki elkapálni magát kisgyerekkel.(ennyit abhuszonéves bulikrol) Ilyenkor már boven jobb ha maguktol tanulnak es önállóak. A legtobb válás is 30-40 körül van.
Tizeneves mellett 50 évesen kezdeni uj életet, az komoly lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!