Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők 30-40evesek ti ha most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők 30-40evesek ti ha most lennétek fiatalok akkor szülnetek újra vagy inkább nem ,megbantatok a gyereket?

Figyelt kérdés

2021. dec. 27. 17:14
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
16%

De aki 30 ason szül annak 40 esen lesz 10 éves a gyereke.

Egyesek itt szamolni se tudnak es ok magyaraznak.

2021. dec. 27. 18:38
 12/33 anonim ***** válasza:
0%
Es 50 évesen kell elogazitania egy 20 évest a pályán..
2021. dec. 27. 18:40
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
És ha körül nézel nem így van????, Igaz, inkább egy 40 évesnek még ovis, alsós gyermeke van inkább.A munkatársaim közt főleg a férfiaknak még 45 évesen van ovis is, most kezdi a sulit, van akiknél baba van.Nem külön kapcsolatból.
2021. dec. 27. 18:41
 14/33 anonim ***** válasza:
17%

De igy van. Nem erdekel hány 40 es vergodik ovissal es hány 50 es mag,arazza majd az iformatikát a gyereknek. (Mintha egy nagyitol kéne tanulni..)arrol irtam ami a kerdes.

Nem a gyerekvállalást bantam meg hanem ha visszamehetnék inkább szülnék fiatalon.

2021. dec. 27. 18:45
 15/33 anonim ***** válasza:
54%
A legjobb döntés volt, és ez most sem lenne másképpen.
2021. dec. 27. 18:47
 16/33 anonim ***** válasza:
10%

Ég és fold egy fiatal es egy idősebb mind tureoemben, mind ambícioban

Komolyan megnézném a sikeres felnőtteket es a szuleik közti korkülonbséget.

A mai diplomásak szulei taták mamák?

Csak mert a kövi generácio a tata nyanya szuleitol semmit nem fog tudni tovabbvinni egyetemistaként sem az 100.

2021. dec. 27. 18:48
 17/33 anonim ***** válasza:
0%
*türelemben
2021. dec. 27. 18:48
 18/33 anonim ***** válasza:
64%
Nem szülnék ha újra kezdhetném az életemet. Nem szolgáltatnék ki egy érző emberi lényt mégegyszer önszántamból ennek az életnek nevezett szrtengernek.
2021. dec. 27. 18:54
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

7.

Nem lenne probléma, de nem kell a gyerekkel tanulnom, megy neki egyedül is ennyi idősen már. A másik egy 20-on éves anyuka miben éli másként, ő nem dolgozik, nem főz. Annyi a különbség, hogy én nem néztem irigykedve a kortársaim gondtalan életét. Kiélveztem a fiatalságom, nem is égtem ki. Ráadásul megalapozott anyagiakkal vágtam bele és olyan párkapcsolatban, ahol már nem érhet nagy meglepetés. Pont azok a nők bolondulnak meg sok esetben, akik fiatalon vállalnak gyereket, apuka lelép, mert fiatal még hozzá. Anyuka pedig 40 évesen akár bepótolni mindent és viselkedik úgy, mint valami idióta

2021. dec. 27. 19:08
 20/33 anonim ***** válasza:
0%

De neked 16 a gyermeked ha te irsz akire gondolok.

Nem 10.

40 felett meg nem akarja senki elkapálni magát kisgyerekkel.(ennyit abhuszonéves bulikrol) Ilyenkor már boven jobb ha maguktol tanulnak es önállóak. A legtobb válás is 30-40 körül van.

Tizeneves mellett 50 évesen kezdeni uj életet, az komoly lehet.

2021. dec. 27. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!