Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lányokat kérdeznék, akik "áttértek a sötét oldalra" a férfiakkal folytatott kapcsolataikban: Megbántátok? Vagy azt, hogy nem korábban tettétek?
Akinek nem világos a kérdés: Szende jókislányból társadalmilag elítélt, ribizlinek kikiáltott életre váltott, ezt értem az áttérés alatt.
Ilyen döntés előtt állok. Jól csináltam a rendeskedést, de nem vagyok boldog ettől. Ha most meglépem, amin gondolkozom, akkor utálni fognak, (nem mintha eddig szerettek volna, vagy legalább megbecsültek volna) de vajon boldogabb leszek e?
Tudom, hogy ködös a kérdés, szándékosan nem akarok túl sok részletet írni. Aki akarja érteni, az érti.
Én is erre hajlok szívesebben :) de az eszem szerint megbánnám.
De az is igaz, hogy ha így folytatom, akkor teljesen belesavanyodok az életembe olyan szabályok miatt, amiket mások találtak ki.
Ha nem tudsz tobb pasit tartani es kikotsz egynél akkor nem vagy rá alkalmas.
Ehhez külön meg kell érni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!