Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a hibás ha a társadalom (de főleg a nők) egy sötét lelkű szociopatát csinált belőlem?
Gyakorlatilag tizenéves koromtól abúzus alatt állok a társadalom által. (vörös hajú gyerek voltam)
Egy ideig folyamatosan sérültem a rengeteg bántás miatt, aztán egyszercsak váltás történt, az egész érzelmi központom leállt és onnantól kezdve más ember lettem.
Egy érzéketlen, lelketlen, igazi sötét szociopatává váltam.
Ma már olyan elmeszinten vagyok hogy az egész életet valami videójátéknak érzem, ahol semminek nincs tétje és ahol semmi se igazi.
Komplett elmebeteg lehetek már.
De igazából ki ezért a hibás ha egyáltalán hibás bárki is?
Balázska, te még mindig egy balphasz vagy.
Semmi több.
Te vagy egyedül a hibás, mert te váltál ilyenné, te tetted ezt saját magaddal, a te döntésed miatt szenvedsz.
Pl. ha leköpnek, akkor van választásod, vagy figyelmen kívül hagyod, vagy felpofozod a másikat.
Mindig van választásunk.
A saját életedért egyedül csak te vagy a felelős. Te hozol döntéseket és nem a társadalom és nem az anyád, és nem az apád..stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!