Szerintetek jó, példaértékű a svéd, német migrációs politika, a multikulturális társadalom kialakítása vagy inkább rossz, hibás politika?
Mèg a német vezető -Merkel mutti- szerint sem működőkèpes a multikulti.
Egy homogèn, nem megosztott társadalom, közös kultúrával és közös törtènelemmel viszont sokkal kevèsbè irányítható és befolyásolható mint egy megosztott.
"Egy homogèn, nem megosztott társadalom, közös kultúrával és közös törtènelemmel viszont sokkal kevèsbè irányítható és befolyásolható mint egy megosztott."
Ezt a sületlenséget ugye te sem gondolod komolyan?
Én inkább Ausztráliát mondanám.
Az jöhet be akire szükségük van mint kèpzett munkaerő, szigorú feltètelek és átvilágítás van.
Te azt állítottad, hogy egy homogén csoportot nem lehet befolyásolni.
Na ez az, ami ordító nagy sületlenség. Én sem azt állítottam, hogy egy homogén csoport nem összetartó.
Nem a migráns politikával van baj, hanem azzal amit utána csinálnak. Szerintem jó út az, hogy mindenki menjen ahova akar. Vagyis nyugodtan vándoroljon a szír Németországba ha neki az jól esik. De mintha tökéletes amnéziát kaptak volna, és elfelejtették volna a migrációs politikájukat. És nem igazították hozzá a rendőrségi munkát, az oktatást, a segélyrendszert, stb. Ez az igazi probléma. Fogadjanak migránsokat, de ne csináljanak utána úgy, mintha nem fogadtak volna migránsokat, vagy a migránsok nem befolyásolnának semmit.
Erősebb rendfenntartó rendőri jelenlét. A fegyverkereskedelem elleni harc fokozása. Nagyobb hangsúly az iskolakötelezettség betartatásán. A tananyag átformálása, hogy a nyugati értékekre nagyobb hangsúlyt fektessen. A segélyrendszer szigorítása. Szexuális felvilágosítás és a szexuális bűncselekmények szigorítása. És még csak a felszínt kapargatjuk. HA ezt a migrációs politikát választják, akkor egyszerűen muszáj megtenni a megfelelő korrekciókat más területeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!