Mikor lesz jobb a politika Magyarországon?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy volt e valaha olyan politikai erő Magyarországon, amely mindenki számára elfogadott volt.2016. máj. 27. 19:42
1/12 meszike91 válasza:
"Nem tudom, hogy volt e valaha olyan politikai erő Magyarországon, amely mindenki számára elfogadott volt."
Olyan seoha sehol nem volt, azt aztán várhatod.
2/12 anonim válasza:
Volt, lásd: Horthy korszak, szozializmus
3/12 anonim válasza:
Mondjuk ott kéne kezdeni, hogy nem szavazunk olyanra akinek köze van az MSZMP-hez...
Az elmúlt pár választáson mindig visszaszavaztátok őket, aztán csodálkoztok, hogy szarban az ország.
4/12 anonim válasza:
2-es: Szerinted '56 szimpátiatüntetés volt a kormány mellett? Vagy hogy érted, hogy a szocializmus ilyen volt?
5/12 anonim válasza:
"Nem tudom, hogy volt e valaha olyan politikai erő Magyarországon, amely mindenki számára elfogadott volt."
Olyan sohasem lesz.
A demokrácia lényege, hogy minél jobban megoszd a társadalmat és így létrejöjjön a szavazóbázisod.
6/12 anonim válasza:
egyébként imádom ahogy a Horthy korszakot nem kérdőjelezte meg... jól összegzi az agyhalott paraszt politikai kutyákat itt Mo.-n
7/12 A kérdező kommentje:
na jó igazából úgy kellett volna feltennem a kérdést, hogy mikor lesz olyan színvonalú mint Nyugaton (Nagy-Britannia, Németország)
2016. máj. 27. 20:38
8/12 anonim válasza:
Mert,Nyugaton milyen színvonalú?
Ugyanúgy vannak pártok.
Csupán, a korrupció alacsonyabb.
9/12 anonim válasza:
Amint a fidesz ki lesz takarítva a parlamentből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!