Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibás ez a gondolatom?
Egyetlen szerelmem volt 1 éve , szerintem hasonlítottunk egymásra külsőleg ..a szemeink , a szánk , arcszerkezetünk.
Vége lett, szerettem , de elfogadom,hogy ennek így kellett lennie.
Most megismertem egy rá nagyon hasonlító személyt. Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. 22 éves vagyok(lány) és eddig nem sok férfi,fiú fogott meg külsőre ...
Van ebben valami,hogy akik hasonlóak külsőre, méginkább vonzódnak egymáshoz ..mégha nem is kölcsönösen?
>vonzódnak egymáshoz ..mégha nem is kölcsönösen
Egymáshoz, de nem kölcsönösen. Azt hogy? :D Egymáshoz csak kölcsönösen lehet valamit csinálni :D. De mindegy, értem a kérdést, csak ez vicces volt így leírva.
Nem hiszem, hogy lenne ilyesmi. Ha valamiből evolúciós előny származik, az inkább pont az ellenkezője, amikor tőled különböző emberek jönnek be, hiszen akkor erősebb lesz a génkeveredés, fittebbek lesznek az utódok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!