Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki a hibás ha a társadalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zöld Róka kérdése:

Ki a hibás ha a társadalom (de főleg a nők) egy sötét lelkű szociopatát csinált belőlem?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag tizenéves koromtól abúzus alatt állok a társadalom által. (vörös hajú gyerek voltam)

Egy ideig folyamatosan sérültem a rengeteg bántás miatt, aztán egyszercsak váltás történt, az egész érzelmi központom leállt és onnantól kezdve más ember lettem.

Egy érzéketlen, lelketlen, igazi sötét szociopatává váltam.

Ma már olyan elmeszinten vagyok hogy az egész életet valami videójátéknak érzem, ahol semminek nincs tétje és ahol semmi se igazi.

Komplett elmebeteg lehetek már.

De igazából ki ezért a hibás ha egyáltalán hibás bárki is?

2018. ápr. 30. 15:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Az utóbbi években elég széles körökben kezdett el hódítani ez az incel "mozgalom" aminek a hangulatát te egész jól visszaadod. Pont nemrég kezdett gyilkolászni egy olyan kis sátán, aki hasonlóan gondolkodott mint, te, azelőtt pedig egy Elliot Rodger nevű semmirekellő. (az ő videói fenn is vannak még az interneten, szóval ha az ide leírt gondolataidat valaki más szájából akarod hallani, akkor nyugodtan keress rá)

Ha tényleg """""""""""sötét szociopatává"""""""""" váltál, akkor tégy meg egy szívességet a normálisoknak, és menj el orvoshoz.

Mindenkinek megvan a maga baja, és bár igaz, hogy vannak, akik kisebb előnnyel vagy hátránnyal indulnak az életben, a dolgok alakulásáért egyedül te vagy felelős. Nem a társadalom, és nem "főleg a nők".

2018. ápr. 30. 16:19
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

A szociopaták többsége annak születik.

Ha mindenki akit kipécéztek kiskorába szociopata lenne, akkor a társadalom több mint fele az lenne.

Pont, hogy érzékenyebbek lesznek ezek az emberek, hajlamosabbak depresszióra.

Ha akkora szociopata lennél akkor született volna meg ez a kérdés sem.

2018. ápr. 30. 16:27
 13/19 anonim ***** válasza:
Ne a hibást keresd, hanem inkább használd ki mindazt, amit ez adott neked - mert biztos van + haszna is -, és fordítsd pozitív, alkotó irányba a negatív életeseményeidet. Taníts!
2018. ápr. 30. 16:35
 14/19 anonim ***** válasza:
De ő nem a Balázs. A szemüveges Balázs kg 20 éves, ez a csávó meg 27, és állítólag gyógyuló alkesz.
2018. ápr. 30. 17:47
 15/19 A kérdező kommentje:

Ki az a szemüveges Balázs?

Én 27 vagyok és valóban gyógyuló alkoholista.

2018. ápr. 30. 17:56
 16/19 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
62%
Egy igazi sötét lelkű szociopata nem fogja magáról reklámozni, hogy ő egy igazi sötét lelkű szociopata. Viszont te, Petike, egy kiégett, alattomos, cselszövő gyökér vagy, aki kizárólag önsajnáltató trükkökkel, ravasz, passzív-agresszív módszerekkel és súlyos skizofréniával tud csak nőt fogni. Az infókat köszönd a chates excsajaidnak. Csumi.
2018. ápr. 30. 17:56
 17/19 anonim ***** válasza:

A szemüveges Balázs egy borzalmas családi háttérrel rendelkező iszonyú elutasítottság érzéssel és depresszióval küzdő sulis srác, akinek volt egy sztorija vonaton egy lánnyal. Nem tudott magán erőt venni, nem tudta befűzni, de gy évig minimum írogatott ki kérdéseket, többünk próbált neki segíteni, de nagyon rossz lelki állapotban volt szegény.

Kidobták az oldalról, én azóta nem láttam olyan kérdéseket, amiket ő szokott kiírni.

2018. ápr. 30. 18:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Aztán lehet, hogy te is Balázs vagy.
2018. ápr. 30. 18:57
 19/19 anonim ***** válasza:

A nők soha semmiben sem hibásak. Mindig mindenért a férfi a hibás. A társadalom sohasem hibás, az maga a tökély. Csak az egyén lehet hibás mindenért.

Te az egyén vagy, aki ráadásul férfi. Tehát, egyértelműen te vagy a hibás. Ez ennyire egyszerű.

2018. máj. 1. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!