Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan amit soha nem mernél megosztani a pároddal legyen az extrém szexuális vágy, vagy valami sötét folt a múltadból?
Figyelt kérdés
L2017. dec. 5. 18:26
2/10 Heart of Darkness válasza:
Én csak olyan lánnyal jönnék össze akiben feltétlenül megbízom így nem lenne ilyen. Van pár dolog van amiről jobb, ha senki sem tud, mert szomorú, fájdalmas és valahol még szánalmas is de, ha szóba kerülne akkor elmesélném, ha szeretné.
3/10 anonim válasza:
Nincs, nem lennék olyan emberrel, akivel ne oszthatnék meg kivétel nélkül bármit ítélkezés nélkül.
4/10 anonim válasza:
Vannak sötét foltjaim. Elévült dolgok, amiket jobb nem bolygatni.
5/10 anonim válasza:
Igen van! 2016.01.31 akkor 2 hete szakìtottunk de szîvta a vèrem bebe beszólogatott kisebb dolgokat..."Ha fèrfi vagy jössz havat lapátolni"" Ha tènyleg szeretsz..."Mikor odaèrtem hazakűldött. Leìrta randizni fog pasikkal..ugyan ki ìrja az exènek??Este megkèrtem a kezèt...ha igent mond igent ha nemet akkor törlöm az èletemből. Nos nem mondott egyèrtelmű nemet. Otthagytam a gyűrűt nála...Este îrkált hogy milyen szèp pont mèrete...Reggel is îrkált normális szîlusban. 25percre eltűnt egyszercsak valaki erőből nyomja a csengőm. Ott volt a "verő" emberèvel. Nos nem hagytam magam volt egykis balhè. Mind2en ellenem vallottak 2 èv próbára bocsátást kaptam a semmitől egy hajszállal kemènyebv!
6/10 anonim válasza:
rendszeresen odaégetem a vaníliasodót. De ezt inkább érzi és nem tudja.
F
9/10 anonim válasza:
Hiába osztanám meg vele (ha lenne), nem nagyon érdekelné, akkor meg minek?
10/10 anonim válasza:
Voltak gáz dolgaim előtte, amiket hát finoman szólva nem írnék be a portfólióba. És a barátaimnak sem mondanám el, meg úgy egyáltalán senkinek.
A párom tudja őket, de nyilván nem rögtön ezzel nyitottam ismerkedéskor.
Én megbízok benne, nem él vissza az infókkal, nem emlegeeti fel, nem mondja el másoknak stb.
Ő is elmondoott kínos dolgokat, de nem azok alapján ítélem meg.
Emberek vagyunk, hibáztunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!