Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők 30-40evesek ti ha most lennétek fiatalok akkor szülnetek újra vagy inkább nem ,megbantatok a gyereket?
18 évesen voltam eloszor terhes (abortusz), aztán inkább idősen szültem(diploma karrier utan)
Én csak arra jottem rá eddig, hogy igenis jobb tizen huszonévesen szülni.(ezérr lepontoznak, tudom)
De 30-, főleg 40 korul már irto nehéz "visszaulni az iskolapadba", motiváltnak ambíciózusnak lenni a tanulásra és azt a szellemiséget kellene pedig átadni egy kisgyereknek: Tanulás szeretetét szorgalmat kitartást, célok-sikerek, kudarcok esetén talpraállni stb
30 40 felett mar kezd kiégni elkeseredni az ember, viharvert lesz, kevesebb az energia, a hit és remény is. Herótja van az iskolától, a kötelező rendszertől, nem hisz már a csodákban, hogy lehet belőle akármi ha felnő, ezeken felul kevesebb az energia, állóképesség, és akkor még a kamaszkor csak ezután jön a nyakába a gyerekeivel.
Minel kisebb a szulő es gyerek kozti korkülönbség(persze ésszerű határokon belül), az a gyerek személyiségfejlődésének annál jobbat tesz.
Szoval 18 évesem kellett volna szulnom en ezt gondolom idős fejjel.
Már nagy lenne a gyerek, nem kéne vele idősen "szenvedni". es akkor is meglett volna a karrier/diploma kombo.
2.
Egy huszonéves még a tanulás szellemében van. Egy 30 40 nem.
Tehát egy huszonéves kb 30 évesen foglalkozna kisgyerekkel es biztatná őt a tanulásra es tanulna is mellette. Tele energiával
Aki 30 évesen szul annak 40 évesen kell egy tízévesnek magyaráznia a tanulas miert jo. Mikor ő mar gebed kieg a munkában. Es csak ezután jon a pályavalasztási mizéria meg a stb.
Egy masik generacio teljesen. Muntha egy nagyi nevelne unokákat.
Ha ezt nem értik a fogyatekos lepontozók, akkor nem értik.
40 évesen a szorzo táblát tanulni kisgyerekkel, ne add már be nekem azt hogy ez lazán örömmel megy munka utan minden nap vacsora fozes kozben.
És akkor ez még csak a kezdet. Az alapok.
Habár mindeki akkor szül amikor akar. Nekem 8.
Nem 30 -40 nek valo kisgyerek.
A tanarokra is csak ra kell nézni..
Ne személyeskedj utolso.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!