Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők 30-40evesek ti ha most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők 30-40evesek ti ha most lennétek fiatalok akkor szülnetek újra vagy inkább nem ,megbantatok a gyereket?

Figyelt kérdés

2021. dec. 27. 17:14
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
89%
Nem bántam meg a gyereket, sőt. Most vagyok 44, ő 16 éves. Nem volt sosem problémás gyerek, 9 éves korában külföldre költöztünk, tehát nem akadályozott semmiben. Ha a körülmények adottak lettek volna, szívesen szültem volna fiatalabban.
2021. dec. 27. 17:23
 2/33 anonim ***** válasza:
34%

18 évesen voltam eloszor terhes (abortusz), aztán inkább idősen szültem(diploma karrier utan)

Én csak arra jottem rá eddig, hogy igenis jobb tizen huszonévesen szülni.(ezérr lepontoznak, tudom)

De 30-, főleg 40 korul már irto nehéz "visszaulni az iskolapadba", motiváltnak ambíciózusnak lenni a tanulásra és azt a szellemiséget kellene pedig átadni egy kisgyereknek: Tanulás szeretetét szorgalmat kitartást, célok-sikerek, kudarcok esetén talpraállni stb

30 40 felett mar kezd kiégni elkeseredni az ember, viharvert lesz, kevesebb az energia, a hit és remény is. Herótja van az iskolától, a kötelező rendszertől, nem hisz már a csodákban, hogy lehet belőle akármi ha felnő, ezeken felul kevesebb az energia, állóképesség, és akkor még a kamaszkor csak ezután jön a nyakába a gyerekeivel.

Minel kisebb a szulő es gyerek kozti korkülönbség(persze ésszerű határokon belül), az a gyerek személyiségfejlődésének annál jobbat tesz.

2021. dec. 27. 17:26
 3/33 anonim ***** válasza:
30%

Szoval 18 évesem kellett volna szulnom en ezt gondolom idős fejjel.

Már nagy lenne a gyerek, nem kéne vele idősen "szenvedni". es akkor is meglett volna a karrier/diploma kombo.

2.

2021. dec. 27. 17:29
 4/33 anonim ***** válasza:
0%
30-40 között szokás szülni manapság. Miről beszélsz?
2021. dec. 27. 17:49
 5/33 anonim ***** válasza:
30%

Egy huszonéves még a tanulás szellemében van. Egy 30 40 nem.

Tehát egy huszonéves kb 30 évesen foglalkozna kisgyerekkel es biztatná őt a tanulásra es tanulna is mellette. Tele energiával

Aki 30 évesen szul annak 40 évesen kell egy tízévesnek magyaráznia a tanulas miert jo. Mikor ő mar gebed kieg a munkában. Es csak ezután jon a pályavalasztási mizéria meg a stb.

Egy masik generacio teljesen. Muntha egy nagyi nevelne unokákat.

Ha ezt nem értik a fogyatekos lepontozók, akkor nem értik.

2021. dec. 27. 17:57
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
30 évesen szültem, a gyerekemet tudom motíválni és le tudok vele ülni tanulni,bár nem kell. Nem vagyok kiégve. 18 évesen, ha szültem volna, 12 év buli, nyaralás, kettesben kiélezett élet maradt volna ki az életemből, anyagiakról nem is beszélve. Most itt állnék egy 20 éves gyerekkel és egy eltékozolt fiatalság gal, ahol marha nagy felelősséget és lemondást vettem volna a nyakamba. Nem 40 évesen akartam volna átélni dolgokat felhőtlenűl, amiket fiatalon kéne.
2021. dec. 27. 18:30
 7/33 anonim ***** válasza:
8%

40 évesen a szorzo táblát tanulni kisgyerekkel, ne add már be nekem azt hogy ez lazán örömmel megy munka utan minden nap vacsora fozes kozben.

És akkor ez még csak a kezdet. Az alapok.

Habár mindeki akkor szül amikor akar. Nekem 8.

2021. dec. 27. 18:34
 8/33 anonim ***** válasza:
86%
#2 és #10: az egyedül a te problémád, hogy egy megkeseredett, kiégett felnőtt lettél.
2021. dec. 27. 18:35
 9/33 anonim ***** válasza:
0%

Nem 30 -40 nek valo kisgyerek.

A tanarokra is csak ra kell nézni..

Ne személyeskedj utolso.

2021. dec. 27. 18:37
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
30 éves még bőven a fiatal kategória.A legtöbb ( főleg aki évvesztes, 0- évfolyamos,visszatratották egy évet) 2-4 éve végzett az egyetemmel.
2021. dec. 27. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!