Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Volt már olyan, hogy elutasítottatok egy férfit, aztán később megbántátok?
Igen :(
Mondjuk én azért utasítottam el, mert 1 évig plátóian szerelmes voltam, aztán mikor összejöhetett volna a dolog, megijedtem és meghátráltam.
Az ellenkezője inkább: nem utasítottam el és azt bántam!
Az elutasításnak mindig oka volt, vagy a csaja mellett nyomult, ez utóbbi nagy nehezen szakított is vele, hogy "ez már ne legyen kifogás", nyomult is jópár hónapot, mire beadtam a derekam. Hát... hiba volt.
Nem, részemről az olyan elutasítás az évődés, vagy a közeledési mód elutasítása.
Sajnos vannak olyan szociális analfabéta férfiak, akik nem tudnak különbséget tenni. Hosszú távon nem lehet velük élvezetes szerelmi kommunikációt folytatni, ami a lényege egy kapcsolatnak számomra.
Én is azt bánom inkább, hogy nem utasítottam el.
Az elutasításokat nem bántam meg.
Igen, többen szólítottak meg ismeretlenül utcán és annyira rosszul reagáltam, akkor is nemet mondtam, ha tetszett a másik, szimpatikus volt.
Ha ismerem a másikat, találkoztunk már legalább egyszer pár órára, akkor viszont egy visszautasítást sem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!