Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy elutasítottatok valakit, aki igazán szeretett titeket és aztán megbántátok?

Figyelt kérdés
Aki tényleg őszintén tiszta szívből szeretett , de mivel nem viszonoztátok, végül elengedett. Aztán azóta sem találtatok senkit, aki hasonlóan érdeklődött volna irántatok. Vagy ráeszméltetek, hogy mégis ő kell, rossz döntés volt elküldeni. Ilyenkor mi a teendő?
2016. okt. 26. 12:17
 1/10 anonim ***** válasza:

Ne reménykedj.

Amúgy velem nem volt ilyen.

2016. okt. 26. 12:21
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Miért bánná meg bárki, hogy visszautasított valakit, aki nem jön be neki?
2016. okt. 26. 12:26
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Sosem bantam meg. Oka volt,hogy nem lettunk egy par.
2016. okt. 26. 12:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Volt néhány csaj aki szerelmes volt belém, de egy meglévő barátnő miatt nem viszonoztam, habár tetszettek. Később kiderült, hogy az a barátnő nem érdemelte meg hogy őt válasszam, de akkor már késő volt...
2016. okt. 26. 12:38
 5/10 anonim ***** válasza:
60%

Nem volt ilyen, ha valakit elutasítok, annak oka van.

Egyáltalán nem mindegy amúgy, honnan utólag a hiányérzet.. ha az indok az, hogy "azóta sem találtatok senkit, aki hasonlóan érdeklődött volna irántatok", az egy borzasztóan önző indok arra, hogy megkeresse az ember az illetőt.. Ráadásul orbitális szemétség és gerinctelenség, hiszen nem őt akarod valójában, hanem az érzést, amit ad, hogy rajong érted. Emiatt megkeresni valakit és az érzéseivel játszani kimeríti a kihasználás fogalmát.

Ha az indok az, hogy "ráeszméltetek, hogy mégis ő kell" akkor először is nagyon alaposan át kell gondolni, hogy valóban ő kell-e, vagy az előző indok érvényesül. Ha tényleg az adott személy hiányzik, akkor érdemes lépéseket tenni, felkeresni, hiszen nincs vesztenivaló - viszont ha már túl késő és a másik már lezárta magában a dolgokat, akkor nem szabad erőltetni. Ilyenkor nincs más, mint levonni a tanulópénzt és túllépni.

2016. okt. 26. 13:00
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
Nekem nem volt ilyen. Ha valakit elutasítok oka van, és ezen semmit nem változtat az a tény, hogy ő szeret engem.
2016. okt. 26. 13:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem.

Ehhez túl jól gondolkodok... 10 éves korom óta(?).

Ilyenkor keresd meg s beszélj vele. Hódítsd meg.

2016. okt. 26. 15:44
 8/10 Titusztitusz ***** válasza:
63%
Igen,volt...Éshát sokmindent nem tudtam már tenni az ilyen illetőkkel...Max.annyit,hogy adtam nekik egy elérhetőséget,aztán a többi már rajtuk múlt...Vagy akartak élni egy újabb eséllyel,vagy nem...Szabadon rájuk bíztam a döntést...
2016. okt. 26. 16:04
 9/10 anonim ***** válasza:
63%
Számtalanszor volt ilyen nálam, és remélem nem lesz már több. Mi a teendő? Én már nem foglalkozom az emberekkel. Ennyi.
2016. okt. 26. 21:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Mostanság szakítottal el egy emberkét,mert nem vonzódtam hozzá. Ő viszont tisztán szeretett. Nem bántam meg h elküldtem, mert számomra lelkiismeretfurdalást okozott minden nap. Fájdalmas volt tudni h én őt nem szeretem ő viszont igen és igyis velem lenne.

Viszont nekem ez borzasztó volt.

a jövőben pedig nem keressük egymást, mert elegem van a húzavonából

22L

2016. okt. 28. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!