Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sportos nőnek miért ne tetszhetne egy túlsúlyos férfi?
Létezhet, de ritka.
Mert ha ilyen életet él akkor magasabbak az elvárásai.
Minden nőnek van egy rakat elvárása. Lila szemű legyen. Amelyik nem lila azzal még csak ismerkedni sem hajlandó. Majd ha eltelt 20 év és nem talált mást akkor esetleg egy randi. Ha csak nem megváltoztatja a listát és kivezeti a lila szemet.
Ez egy bugyuta példa volt de pont mutatja a lényeget.
Nőknek jelentősen több az elvárásuk. Na most ha rendszeresen sportol akkor a jobb énképhez magasabb elvárások fognak tartozni.
Kockás has tartósan pedig egy szenvedés. Vagy genetikusan vékony valaki. Vagy folyamatosan oda kell figyelnie a sportra és az étkezésre.
És nem nincs lazítás. Nagyon kevés embernek kockás tartósan.
Szóval vissza a témára létezhet, de nagyon ritka. Ha egy ilyen nő tetszik és te távol állsz a sportostól, akkor azt javaslom hogy változtass az életeden kicsit. Mindig csak kicsit.
Nincs semmi nagy titok benne. Ilyen a genetikád, az anyagcseréd, és nem ehhez mérten táplálkozol és mozogsz. Civilizációs probléma.
"Sőt egy jó párkapcsolatban a sportosabb fél felhúzza az ő szintjére a túlsúlyos félt, mert egy jó párkapcsolat motivál és gyógyít."
Ez az exemmel úgy nézett ki a gyakorlatban egy 14 éves párkapcsolatban, amiből kb. 12 év kifejezetten jó volt, hogy sportos nőként megismerkedtem egy férfias izomzattal rendelkező férfival, akin volt kb. 10 kg súlyfelesleg, ami mondjuk a mackós kategória.
14 évvel később pedig volt rajta még ehhez képes plusz 20 kg, vagyis összesen kb. 30 kg súlyfelesleg, amíg én a 14 év alatt felszedett plusz 2 kilómmal is a karcsú voltam.
Szép amúgy az elméleted, csak ha valakiben nincs magától motiváció és kitartás + akaraterő arra, hogy egészségesen éljen és táplálkozzon, akkor egy kapcsolatban sajnos nagyobb eséllyel fog még inkább elkényelmesedi, mint változtatni.
#13 "sportos testű srácok általában nem buták és csórók" -> "További jó általánosítást"
Nem tetszik az általánosítás, de te azért általánosítással indítasz.
Ha valamelyik izomagyú neki áll kokszolni akkor a mellékhatás a butulás, és agresszív viselkedés lesz. Kokszoló idegbetegek miatt ez a sztereotípia. Emberek meg tapasztalatokból ítélkeznek. Mert a normálisan viselkedők nem okoznak olyat amire odafigyelnének.
Szerek elhagyásával az agresszív viselkedés elmúlik, de a butulás marad.
A fizikai kinézet semmilyen összefüggésben nincs sem az anyagi sem az észbeli képességekkel.
30kg -al többel is én voltam, meg -30kg is én vagyok.
Eszem se lett kevesebb se több max tapasztalatom lett több.
Nyilván mindenre van pálda a nagy számok törvénye miatt. De alapvetően egy párkapcsolat nem pszichoterápia, és nem is szabad arra használni. Semelyik nemnek sem. Nyilván ha alapból is a gyógyulás útján jár az illető, akkor tud plusz löketet adni. De ehhez már a személynek is alapból tennie kell magáért.
Én sportos nőként soha nem vonzódtam a nagydarab pasikhoz. Egyszerűen nem vonzó számomra, lehet bármilyen kedves, aranyos. Annál meg belátóbb vagyok, minthogy feleslegesen húzzam valakinek az idejét.
"Én sportos nőként soha nem vonzódtam a nagydarab pasikhoz."
Lehet, hogy még nem, de azt nem tudhatod, hogy később se, lehetsz még szerelmes. Nálatok nőknél gyakoribb az, hogyha valakihez elsőre nem vonzódtok idő elteltével vonzó lehet a szemetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!