Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sportos lányok, nektek elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sportos lányok, nektek elvárás, hogy a másik is sportoljon? Baj, ha utálja? Egy kapcsolat alatt megszeretheti a mozgást, hogyha kap szeretetet, elfogadást?

Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 19:23
1 2 3
 1/22 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem kell, hogy szeresse azt, amit én, meg engem az se nagyon izgat, ha valaki nem mozog, de hosszú távon azért senkinek sem árt, és nagyon sokféle mozgási/sportolási lehetőség van, ha valaki semmit nem szeret, az szerintem egyszerűen csak lusta.

De nekem is vannak olyan időszakaim, mikor hetekig alig mozgok, mert épp olyanom van.

Azt meg nem gondolnám, hogy az én felelősségem/dolgom lenne a sport megszerettetése egy másik emberrel.

2021. aug. 18. 19:28
 2/22 A kérdező kommentje:
Én elkezdtem egy pár hónapja edzeni, hogy jobban nézzek ki és egészségesebb legyek. Magas vérnyomásom van, nagyon úgy tűnik, hogy azért, mert van rajtam 20 kiló felesleg. Sikerült leadnom kb. 10 kilót, de utóbbi időben egyre inkább elment a kedvem az edzésektől. Most is 6 perc után felidegesített és abbahagytam. Elég sokat olvastam az egészségtelen életmódokról és a szövődményeikről, emiatt is kezdtem bele, de sokszor nincs kedvem csinálni. Lehet az a problémám, hogy magányos vagyok és emiatt néha az életkedvem is elmegy. Azért keresnék sportosabb lányt, mert nem szeretnék egészségtelenül élni, nem szeretnék strokeot kapni, rákos vagy cukorbeteg lenni, úgy érzem motiváltabb lennék, ha lenne mellettem olyan lány, aki szeret engem.
2021. aug. 18. 19:36
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

2. Nincs olyan konkrét személy, akinek szeretnél tetszeni?

Nekem az már kellő motivációt adott, ma meg már az életem része a mozgás.

2021. aug. 18. 19:40
 4/22 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Szerintem ne háríts ilyen felelősséget egy másik emberre egy kapcsolatban.

Ha egészséges akarsz lenni, keress dietetikust, edzőt vagy egy orvost, ne barátnőt, az nem arra van.

2021. aug. 18. 19:48
 5/22 A kérdező kommentje:
Jelenleg nincs ilyen személy, nyilvánvalóan szeretnék tetszeni a kiszemeltnek, de úgy hiszem akár így is megtetszhetek valakinek, mert nem csak a másik külsejébe szeretünk bele.
2021. aug. 18. 19:51
 6/22 A kérdező kommentje:
#4 Mire való akkor a barátnő szerinted?
2021. aug. 18. 19:52
 7/22 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt elvárás, bár előnyös, ha valaki mozog.
2021. aug. 18. 19:54
 8/22 Sunshinedoll ***** válasza:
85%
#6 Hát nem arra, hogy a dietetikusod meg a személyi edződ meg a motivációs előadód legyen, az biztos :D
2021. aug. 18. 19:57
 9/22 A kérdező kommentje:
A dietetikus, személyi edző nem tud szeretni egy partner igen.
2021. aug. 18. 20:00
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki azt mondja, hogy persze, ez nem gond.

Viszont a valóságban előbb utóbb gáz lesz.

Az edzős fél eljár hetente legalább 2-3 alkalommal mozogni, ez nagyon alap hangon is 2-3 óra / alkalom (odamegy, edz, hazamegy).

A nem edzős fél elkezd unatkozni, nyavajogni, hogy miért van egyedül, hogy csináljanak valamit együtt, mert számára ez felesleges időtöltés.

Sosincs jó vége

2021. aug. 18. 20:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!