Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sportos lányok, nektek elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sportos lányok, nektek elvárás, hogy a másik is sportoljon? Baj, ha utálja? Egy kapcsolat alatt megszeretheti a mozgást, hogyha kap szeretetet, elfogadást?

Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 19:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

A nem edzős félnek is jó esetben van hobbija.

Nálunk én edzek, a férjem nem. Ő addig olvasgat, legózik, gépen játszik.

Mondjuk én nem járok el, itthon mozgok majdnem minden este egy órát.

2021. aug. 18. 20:21
 12/22 anonim ***** válasza:

"A nem edzős félnek is jó esetben van hobbija."

Igen, mindenki pont ezzel védekezik, hogy ő le tudja foglalni magát.

Szerencsés vagy, hogy a férfjed tényleg meg is teszi, de ez tapasztalataim szerint kb a 10%.

2021. aug. 18. 20:23
 13/22 anonim ***** válasza:

Tényleg az vagyok, de neki sincs választása: a mozgás 15 éve az életem része, így ismert meg.

Nem mondom, hogy sosincs morgás emiatt, de pontosan tudja, mennyire szükségem van a sportra.

2021. aug. 18. 20:28
 14/22 anonim ***** válasza:

"Nem mondom, hogy sosincs morgás emiatt, de pontosan tudja, mennyire szükségem van a sportra."

Erről beszélek! Hogy még nálatok is van morgás, pedig a párod a jelek szerint az, aki elvan egyedül is.

A legtöbb esetben jön a morgás, előbb pici, hogy neki lenne valami program ötlete, hogy érj haza időben, hogy unatkozik (ez persze sosem így direkt kimondva).

Innentől pedig csak a másikon múlik, hogy mennyire hisztis, és morgós.

2021. aug. 18. 20:32
 15/22 anonim ***** válasza:

Nálunk nem nagyon van programötlet, nem vagyunk eljárósak, barátkozósak sem. De ha mégis elmegyünk valamerre, akkor nem a szokott időben mozgok, szóval rugalmas vagyok.

Mivel kicsi a gyerekünk, a spontaneitás is kizárt, így mindig minden belefér az időnkbe.

Tényleg rájött, hogy mindenki jobban jár, ha kimozgom magam, mert eléggé eleven asszony vagyok:)

2021. aug. 18. 20:38
 16/22 anonim ***** válasza:
Az tényleg sokat segít, hogy itthon edzek. Az eljárás nem férne bele.
2021. aug. 18. 20:38
 17/22 anonim ***** válasza:

Sportos, vékony lány vagyok, és olyan srácot preferálnék, aki azért ad magára valamelyest (nem kell, hogy az edzőteremben páváskodjon hajnalig, az nagyon taszító... DE azért ne is a kanapén folyjon szét a chipses zacskó társaságban...). Szerintem valamiféle testmozgás kell. Egyrészt ad valami kultúrát is, másrészt a léleknek is jót tesz, meg szerintem az nem túl férfias, ha egy pasin egy deka izom nincs.

Szóval nem versenysportolót keresek, nem testépítőt keresek, nem olyat keresek, aki csak por állagút hajlandó reggelizni, de tudjam őt motiválni, hogy mozogjon, sőt a legjobb ha magától is van erre igénye.

2021. aug. 18. 21:14
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen rossz a hozzáállásod a nőkhöz is, a mozgáshoz is. Jól írták pedig, egy nő nem motivációs eszköz. Ha még utálsz mozogni, akkor ne fogyni akarj, hanem keress egy olyan sportot, amit szeretsz. Ha találtál olyat, akkor eleve már attól is fogyhatsz, ha csinálod, de az lesz maga a motiváció is, hogy minél jobb legyél benne. Utána már úgy járhatsz edzőterembe, hogy a fogyás mellett ott egy másik cél, hogy jobban menjen a kedvelt sport. Ha valami csoda folytán összejönne most egy sportos nő, az nem motiválna, hanem pár hét múlva a fejéhez vágnád, mit csesztet, amikor így ismert meg, fogadjon el punnyadtan.
2021. aug. 18. 21:37
 19/22 anonim ***** válasza:

Egyébként sosem értetem ezt a kérdést.

A haveroktól is gyakran hallom, hogy csorgatják a nyálukat a fitnesz csajra, aki hetente 4x a teremben izzad, vagy a futópályán tolja, és közben ki vannak akadva, hogy ők a hatamas kanapé huszárok, akik szerint 100 kiló alatt nem férfi a férfi nem kellenek neki.

Most tényleg, a csaj ennyi energiát beletesz ebbe a dologba, akkor nyilván fontos neki, és olyan párt keres, akivel megegyezik az értékrendjük.

Persze, nyilván van ellenpélda, amikor a sportaholic csaj egy jóllakott óvodással él 20 éve, de azért nem ez a jellemző.

Ha sportos csajra vágysz, vágj bele te is! (tapasztalatból mondom, a legtöbb nő nem faragott modell testépítőt keres, de ha hetente 3x elmész futni, vagy lemész a terembe, az már bőven elég ahhoz, hogy látszódjon az életviteled, és ledobd a babaháj egy részét)

2021. aug. 19. 06:56
 20/22 A kérdező kommentje:
Csökkentettem az edzésemen, hetente egy edzés, egy pihenőnapot tartok 20-40 perc kardióedzésekkel. Nem tudok ennél többet edzeni. Főként a guggolás okoz gondot.
2021. aug. 20. 13:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!