Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vékony lányok tetszhetnek sportos pasiknak?

Nekem pont hogy ők tetszenek. Tiniként ugyan kövér nem voltam, de pufibb és akkor is ők tetszettek. Nem hiszem, hogy annyira befolyásoló tényező lenne az, hogy ki hogyan néz ki, inkább ízléstől függ. Amiket leírtál, azok nálam mind pozitív dolgok.
Mielőtt valamelyik pihent agyú megvádolna azzal, hogy biztos azért írom ezt, hogy itt szedjek fel valakit, ezért fontosnak érzem leszögezni, hogy nem szeretnék ismerkedni és privátot sem kérek ebből a célból!

Persze,
Bárki tetszhett bárkinek.

Tényleg nem mindegy, csak azért egy ember sokkal több szempontot is figyelembe vesz, vagy ha nem is tudatosan, de az élet úgy alakítja. Nem mindegy a társadalmi helyzet sem. Más emberekkel vesszük körbe magunkat, hacsak nem ismeretlenül ismerkedünk (pl Tinder), de technológia miatt már ez is egy szűrt dolog. Ezentúl még nagyok sok befolyásoló tényező van, nem csak alak. Lehet az még akár a rassz is. De az arc mellett sem mehetünk el, hisz egyik legfontosabb külső tulajdonság. Ha sok mondással nem is értek egyet, a külső megfog és belső megtart, az rám igaz.
Nem tudom végzett-e bárki statisztikát, de erőteljesen biztos vagyok abban, hogy egy kis falu és egy város szépségideálja erőteljesen különbözhet. Tehát szerintem régiót sem árt figyelembe venni (földrajzilag, kultúrálisan is), ahogyan korosztályt sem.
Gyakorin most szerencséd volt, idáig pozitív válaszokat kaptál, de nincs ez mindig így. Lehet kiírsz még egy ilyen kérdést és porig aláznak. Sajnos itt statisztikát nem fogsz levonni. Sok szempont miatt alkalmatlan, még szavazással is. (nincs nemre, korra és egyéb dolgokra szelektálva, amiket te figyelembe veszel, bárki kiadhatja magát bárkinek és már alapból a gyakorikérdesek egy szelektáció)
Nekem biztos van valami bajom, mert kórosan sovány is meg tud fogni valamiért. Kép nélkül, számokból megítélni milyen is vagy, nehéz. De valószínűleg számomra tökéletes közeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!