Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ez zavarna titeket?
Figyelt kérdés
Zavarna titeket, ha egy fiúnál/férfinél láthatóan, és érezhetően izmosabbak, erősebbek vagytok? Ez befolyásolná, hogy összejöttök-e vele? Kort is írjatok kérlek2021. máj. 22. 12:01
A kérdező szavazást indított:
Igen, nagyon zavarna
Csak egy kicsit zavarna
Semleges, nem zavarna
Még örülnék is neki, szeretem, ha erősebb vagyok a pasimnál
39 szavazat
1/9 anonim válasza:
32 N. Verseny sportoló koromban (küzdősport) csomószor jöttem össze normál testalkatú vagy hobbi sportoló fiúval. Engem ez abszolút nem zavart és nem befolyásolt. Igazából, úgy, hogy nálunk otthon a férfiak is edzettek voltak mindig (apám és nagybátyáim mai napig járnak, úgyhogy 50 fölött is jobb kondiban vannak, mint a legtöbb 20 éves) sem kerestem kimondottan az edzett testet. Nekem megszokott és nincs plusz varázsa.
Olyan férfival viszont nem működött hosszútávon, aki pl. egy túrától összeesett 2 napra, vagy 20 perces sétánál kiakadt, amíg elmegyünk a boltig.
2/9 anonim válasza:
Igen, nagyon zavarna. Most pedig jöjjön a magyarázat. Aktív életet élek, sportolok és fitt vagyok. DE! Sportos és fitt csak a nememhez és a testalkatomhoz képest vagyok, nem vagyok kigyúrt és izmos, sem élsportoló, sem testépítő. 165cm és 53 kg vagyok. El sem tudnám képzelni, hogy milyen lehet az a felnőtt férfi, akinél egy ilyen nő mint én izmosabb vagy erősebb lehet. Ha általánosítok és biológiai szempontból vizsgálok egy férfi-nő párost, akkor egy férfi 10 cm magasabb, mint egy nő alapból sokkal nagyobb izomtömeggel rendelkezik (akkor is, ha semmit nem tesz ezért), sokkal erősebb csontozatú, mint egy nő. Szóval szerintem az nem túlzó elvárás részemről, ha zavaró nekem egy olyan felnőtt férfi, aki egy 10 éves fiú gyermek fizikumával rendelkezik.
4/9 anonim válasza:
Igen. Nagyon zavarna. 52 kiló vagyok.
5/9 anonim válasza:
igen, engem is nagyon zavarna, mivel nalam nem olyan nehez erosebbnek, izmosabbnak lenni. tehat ha nalam gyengebb, az mar nagyon nyeszlet, ferfiatlan kategoria es nem tudnek hozza vonzodni. annal meg az is jobb, ha van egy kis plusz suly rajta, de legalabb ‘emberes’, jokiallasu.
6/9 anonim válasza:
Az nem zavarna, ha erősebb vagyok. Exemnél jobb volt sokkal az állóképességem, mert mindigia mozogtam. Viszont az zavar, ha a férfi kisebb darab nálam, mivel én sem vagyok nádszál.
8/9 anonim válasza:
Hát akinél én érezhetően izmosabb és erősebb vagyok, az csodálkozom, hogy egyáltalán a végtagjait mozgatni tudja... Vékony vagyok, viszont edzetlen, rajtam kb annyi izom van, ami feltétlenül kell, szóval ha így is én vagyok az erősebb, akkor az nagyon gáz :D Szóval jah, engem kifejezetten zavarna.
9/9 anonim válasza:
5 cm-rel magasabb vagyok a barátomnál, ami nem zavar, jópár éve szeretjük egymást, viszont hogyha erősebb lennék, na az kiábrándítana :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!