Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket zavarna, ha a barátotoknak, CSAK lány barátai lennének?

Figyelt kérdés
Nem félek tőle, hogy megcsalna, vagy flörtölne barmelyikőjükkel is, egyszerűen az esik rosszul, hogy más lánnyal is hasonló, mély kapcsolata van, és hogy talán fontosabbak, vagy legalábbis nagyobb horderejűbbek számára ezek a baráti kapcsolatok (de ezt lehet csak én gondolom így, vagy csak ettől tartok). Úgy érzem, akkor nem zavarna, ha vegyesen lennének fiú-lány barátai is, de neki csak 2 legjobb lány barátja van. Sokat mesélt róluk, hogy milyen fontosak a számára, biztonság, bizalom, belső poénok, kedves/vicces képek küldözgetése, ajándékot vesz/csinál nekik stb. én pedig sokszor úgy érzem irányomba nem fejezi ki így a szeretetét, bár tudom hogy szeret, mert érzem és a maga módján ki is fejezi, csak nem ennyire egyértelmű gesztusokkal. Együtt is élünk. Már nem beszél velük egész nap állandóan, csak kb. hetente, de mégis olyan rossz érzéssel tölt el, ha látom,hogy beszélnek, mert én sokszor többet szeretnék kapni belőle, mint amennyit nyújt, de ezt megértem, mások az igényeink, hagyok neki teret, csak az rosszul esik, ha én vágyok a figyelemre, nem kapom meg, más pedig igen. Az is fontos tényező, hogy őket sokkal régebb óta ismeri, mint velem jár, ez méginkább erősíti az érzést bennem, hogy a mi kapcsolatunk nem olyan "erős" és nem is lehet soha, mert őket mindig x évvel régebb óta fogja ismerni... egyébként úgy érzem minden rendben, sok közös programot csinálunk, jól elvagyunk, szeretjük egymást, csak ezek az érzések aggasztanak kicsit.
2020. aug. 4. 11:16
A kérdező szavazást indított:
nem látok semmi kivetnivalót a fiú viselkedésében
értem, hogy miert érzed rosszul magad, de nem jogos ez az érzésed
jogosan érzed rosszul magad emiatt
16 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Te ismered ezt a légköri jelenséget, amit úgy hívnak, hogy Fata Morgana?:D
2020. aug. 4. 11:18
 2/9 A kérdező kommentje:
1: délibáb? fejtsd ki
2020. aug. 4. 11:21
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
2 Légköri jelenség, nem délibáb:D Nézz utána:D Érdekes figura, a nők ostoromolják-kivéve egyet:D
2020. aug. 4. 11:23
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
Ez a viselkedés akkor lenne elfogadható a részéről, ha te is részese lennél ennek a társaságnak, ugyanúgy be lennél avatva mindenbe, és jóba lennél a lányokkal ugyanúgy mint ő. Így gázos, és tapasztalatból mondom (ne legyen igazam), hogy hátbatámadás lesz a vége.
2020. aug. 4. 11:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem a bizalom kérdés miatt zavarna, egyszerűen csak megfigyeletem már, hogy ha egy férfinak kizárólag nő barátai vannak, akkor az adott férfiról előbb-utóbb mindig kiderül, hogy valami nem oké az emeleten, én meg nem akarnék egy kattant figurával járni.
2020. aug. 4. 11:39
 6/9 A kérdező kommentje:
nem avat be mindenbe, hogy ők miről beszelgetnek stb., viszont az egyik lány mindig hív engem is ha találkoznak, de persze barátnők nem vagyunk, de a gesztus attól még jól esik, mert érzem, hogy nincs takargatnivalójuk. másik nem ilyen, de vele ritkábban is találkozik.
2020. aug. 4. 11:42
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
"CSAK lány barátai vannak" Huhh, mondom biztos van vagy 10 barátja és mind lány. Erre kiderül hogy kettő van, akikkel hetente beszél. Sebaj mard el azt a kettőt is mellőle...
2020. aug. 4. 11:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neked elsősorban nem azzal van bajod, hogy fiú vagy lány barátai vannak, hanem azzal, ahogy viselkedik veled. A kapcsolat egy bizonyos szintjétől, úgy gondolom, hogy a párunk elsődleges bizalmasának nekünk kell lenni, nem a barátoknak, de minimum egy szintre kell kerülni. És ezzel nem azt mondom, hogy a barátok nem fontosak, vagy őket száműzni kell, hanem egyszerűen az ember a párjával tervez egy csomó dolgot, együtt élnek, stb. Nem is azt mondom, hogy minden egyes gondolatát meg kellene osztania veled, ahogy abba sem feltétlenül kell mélyen beavatni, hogy miről beszéltek, de ilyen nagyvonalakban lehetne: XY-nak magánéleti válsága van, erről beszéltünk, de többet nem mondhatok.

És nagyon nem oké, hogy te kirekesztve érzed magad, és nem kapod meg a megfelelő figyelmet.

Persze az érmének mindig két oldala van, de akkor is le kéne ülnöd ezt vele rendesen megbeszélni.

2020. aug. 4. 12:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Azzal szerintem semmi baj, hogy milyen kapcsolatban van a lányokkal. Az teljesen okés.

Az nem okés, hogy elhanyagolva érzed magad emiatt. Erre viszont nem az lenne a megoldás, ha többet nem lenne jóban a barátaival.

2020. aug. 4. 13:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!