Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok titeket zavarna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket zavarna?

Figyelt kérdés

Ha a párotok más nőket (akikről tudjátok, hogy tetszik neki) nézegeti, és követi közösségi oldalakon?

Volt ilyenek miatt valakinek is megcsalás a vége ?

25L

2020. nov. 29. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:
60%

Nem erdekelnek az ilyen hulyesegek a parommal kapcsolatban.

Ha nezi, nezi, ha nem, nem.

2020. nov. 29. 19:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem valami nagy közösségi médiás a barátom, max videókat szokott nézegetni. De egyébként igen, eléggé zavarna. Pláne, ha tudom, hogy tetszenek neki...
2020. nov. 29. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, zavarna. Nem várom meg, hogy megcsalás legyen belőle, aki ilyen tiszteletlen volt mellettem, azt kibsztam. Értem én, hogy hűséget fogad az ember, nem vakságot, de az online/offline feltűnő nyáladzás más nőkre egy rém undorító és megalázó dolog és úgy gondolom, ha én nem forgok senki után az utcán, nem írok határokat átlépő cuki üzeneteket másoknak és minden más módon egyértelműen meghúzom a határokat, nem lájkolok és követek embereket, akikhez semmi közöm azon kívül, hogy ha hülye majom vagyok, rájuk indulok, akkor ezt elvárhatom fordítva is, máskülönben viszlát.
2020. nov. 29. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mivel en magam sem nezegetek meztelen, kockas hasu pasikat, nem kovetek be ilyeneket (egyszeruen vagyok azon az ertelmi szinten, hogy nem csorgatom a nyalam ilyenekre), igy ezt odavissza “elvarom” ( ez a szo egy kicsit tulzas, de most epp nem jut jobb az eszembe) a paromtol is.

Nem tartom megcsalasnak, de kiabranditana a tudat, hogy a kedves parom ezen a szinten ragadt, es valahol talan le is neznem emiatt.

Na ez az, ami miatt nem tartanam eletkepesnek a kapcsolatot. Nekem fontos, hogy tisztelni tudjam es feltudjak nezni a ferfira, akivel megosztom az eletem.

2020. nov. 29. 20:10
 5/7 A kérdező kommentje:

Sajnos énis ezt erzém, csak nehez felfogni hogy a páromnak csupán CSAK ennyit érek, és ez a gondolat kínoz a legjobban hogy, hogy lehetek ennyire, rossz?! Vagy nem tudnàm igazábol hogy nevezni. Csak hogy nem érek semmit!

Mert ha valamire IS jo lennek, ilyen biztos nem fordulhat elő ://

2020. nov. 29. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Azert, mert nem kovet valaki noket, attol meg onkielegites kozben idegen nokrol fantazial, csak nincsen gondolatrendorseg. Ez egy emberi leny, es gerince is van meglepo modon.
2020. nov. 29. 20:24
 7/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
ha csorog a nyala torold le
2020. nov. 29. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!