Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavarna?
Ha a párotok más nőket (akikről tudjátok, hogy tetszik neki) nézegeti, és követi közösségi oldalakon?
Volt ilyenek miatt valakinek is megcsalás a vége ?
25L
Nem erdekelnek az ilyen hulyesegek a parommal kapcsolatban.
Ha nezi, nezi, ha nem, nem.
Mivel en magam sem nezegetek meztelen, kockas hasu pasikat, nem kovetek be ilyeneket (egyszeruen vagyok azon az ertelmi szinten, hogy nem csorgatom a nyalam ilyenekre), igy ezt odavissza “elvarom” ( ez a szo egy kicsit tulzas, de most epp nem jut jobb az eszembe) a paromtol is.
Nem tartom megcsalasnak, de kiabranditana a tudat, hogy a kedves parom ezen a szinten ragadt, es valahol talan le is neznem emiatt.
Na ez az, ami miatt nem tartanam eletkepesnek a kapcsolatot. Nekem fontos, hogy tisztelni tudjam es feltudjak nezni a ferfira, akivel megosztom az eletem.
Sajnos énis ezt erzém, csak nehez felfogni hogy a páromnak csupán CSAK ennyit érek, és ez a gondolat kínoz a legjobban hogy, hogy lehetek ennyire, rossz?! Vagy nem tudnàm igazábol hogy nevezni. Csak hogy nem érek semmit!
Mert ha valamire IS jo lennek, ilyen biztos nem fordulhat elő ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!