Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Zavarna benneteket, ha a fiútoknak lány barátai is lennének?
Pont tegnap kerult nalunk szoba ez..
Alapvetoen igen mert ugy gondolom ferfi es no kozott nincs baratsag.
Az en baratomnak sok lany haverja van , probalom jol kezelni a helyzetet de nem mindig sikerul. Egy lany nem zavart , a legjobb haverjanak a kishugaval nagyon joban van .. viszont pont tegnap kerult szoba a csaj es mondta a parom h erzi h bejon neki, pedig a lanynak baratja is van .
Szoval vegulis zavar ,mert ferfi no kozott nincs baratsag, az egyik (akár titkon) tobbet akar mindig. Zavar , de ezen veszekedni nem akarok uh megprobalom kezelni
Ez egy marhaság... Miért ne lehetne egy nő-férfi kapcsolat barátság? Pl: munkahelyi barátság . Az egyik 31-2 éves, a másik 51-2 éves... Nyílván nem szexuális hátterű barátság van köztük. Az, hogy azonosan vélekednek az élet nagy dolgairól, vagy azonos problémáik vannak, illetőleg a hobbi vagy a munka köti össze őket, valamint hasonló a gondolkodásuk, értékrendszerük, még nem biztos, hogy többet éreznek egymás iránt a barátságnál.
És, hogy még vannak olyanok is akik csak szex miatt járnak össze, de nem éreznek szerelmet, már bele sem mennék, mert olyan vitákatat indítanék meg vele, hogy...
Igen.
Ez nem azt jelenti, hogy szakítsa meg ezeket miattam, dehogy kell, csak akkor nem egymást keressük.
Mondjuk kapcsolatban élek, szóval nem rugózok azon, hogy találok-e "lánybarátoktól" mentes férfit...
Szerencsére nincsenek lánybarátok, a baráti társaságban (akikkel már nem is nagyon járunk össze) vannak lányok, de... Azok olyanok is 😂 Na meg mióta együtt vagyunk, max olyan találkozás volt, amin én is ott voltam.
Nekem egy fiúbarátom van, vele se találkozok évek óta, a beszélgetéseinkről meg tud a párom.
Önmagában nem, attól függ, hogy mióta és hogyan viselkedik velük.
Páromnak van nem egy lány barátja pl, de már az egész baráti kör házas, szóval nagyon érződik, hogy senki sem a másik párján lóg, legfeljebb havonta összefutnak. Meg nem irkálnak egymásnak folyamatosan messengeren sem. Vannak szingli lány barátok, de velük sem nagyon beszél, nem csüng rajtuk, mikor összejöttünk, nagyon lelkes volt, hogy bemutassa nekem az összes barátját, szóval ismerem is őket. Nem az a kettesben lànyokkal beülős alkat és mindig hív magával, elég ritka, hogy nélkülem akar találkozni màsokkal. Én abszolút nem vagyok féltékeny, mert üvölt a helyzetről, hogy én vagyok számára első helyen én mindenbe be akar vonni, mindenben nyílt lapokkal játszik. Nincs az, hogy heti 3 napot a barátaival foglalkozik, mert nekik is és neki is van saját élete és az érdekesebb. Legfeljebb havonta egyszer taliznak a srácokkal is, de inkább a közös baráti körrel lógunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!