Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha nektek tetszik egy fiú, milyen jeleket adtok? Mire kell figyelnem? Illetve mi fog meg benneteket egy pasiban először?
Udvarlásnál próbálok mindent bevetni, mély szemkontaktus, felvenni a lány stílusát és utánozni. Egyszerre mosolyogni, nevetve bólogatni.
Jó illat, és ápolt körmök.
Nem tudom miért, én kiskorom óta azt hiszem, hogy elsőre ezek a legfontosabbak. Esetleg valami más?
En szemezek es mosolygok ha bejon vki:)
Es arcot nezem eloszor mg testalkat ill oltozkodes
Ha ilyet látsz egy lánytól, akkor feltehetőleg nyert ügyed van.
Általában önkéntelenül is többet mosolygok, nevetek, szemkontaktus, kicsit csábítónak szánt mozdulatok, amiről tudom, hogy a másik bizony megnéz
meg ilyenek:D
De hogy jönnek ide a körmök? !? :)
De én ha tetsziuk a fiú, és van bátorsága odajönni hozzám, akkor mosolygok, beszélek vele és figyelmesen hallgatom, amikor ő beszél, valamint ha ez az érzés kölcsönös, akkor jól érztrzem magam a közelében és ez csak úgy magától, természetesen jön, de sokat mosolygok és nevetek.. talán zavarba jövök és enm tudok gondolkozni ezért elkezdek hüllyeségekről beszélni vagy épp meg se szólalok, mert őt hallgatom.
Na valami ilyesmi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!