Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavarna ha a párotok ilyen esetben nem menne veletek haza?
megyünk egy összejövetelre vidékre, 5 napra, amiből a barátnőm maximum 3 ra tud jönni mert nem tud annyi szabit kivenni...az én barátaim szervezik, a barátnőm párszor találkozott már velük.
ha minden igaz lesz aki szintén nem tud végig maradni és a barátnőm hazamenne velük. de én maradnék
Szerintem sem gond.
Ezt meg lehet beszélni. Főleg, hogy még fuvar is lenne és nem vonattal, vagy busszal kell mennie. De ha nem lenne, akkor sem csinálnék belőle problémát, bár tuti akkor azt mondaná az én barátom, hogy hazavisz inkább ő maga, de akkor meg pláne rabeszelnem, h9gy naradjon és szorakozzon, ha már ilyen kis cuki, hadd érezze jól magát.
Szerintem sem gond egyáltalán. Lesz kivel hazamennie, te a saját barátaiddal leszel, ráadásul csak kb. 2 napot leszel ott nélküle, tehát még abba sem köthet bele, hogy 5 napig a barátaiddal lógsz, mivel ő is meg van hívva, arról meg már nem tehetsz, hogy nem tud végig maradni...
Röviden: a helyében egyáltalán nem találnám ezt problémának.
Nekem se jelentene problémát.
A barátnődnek nyilván dolgozni kell, de azért neked nem kell otthon ülni egyedül :) Érezd jól magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!