Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha rosszul vagyok haza akarok menni de nem enged a barátom?
Azt akarja hogy aludjak nála de én nem akarok.
Ittam 1 pohár bort és azóta szédülök hányingerem van nem vagyok jól.
Nem akarok vele lenni nem akarom hogy így lásson. Félek hogy hányni fogok vagy valami. Mit mondjak neki?
Valószínűleg nem csak sima bor volt az. Hívd fel a szüleidet vagy egy megbízható barátnődet hogy menjenek érted.
Amúgy nincs olyan, hogy nem enged, ha tényleg nem tud senki érted jönni, szépen kimész az ajtón és hívsz egy taxit
KAMU!
Mennyire reális, hogy rosszul van, és nem a szüleit/mentőt hív, hanem ír a Gyakorira?
Na megyek dugni, majd aludni, sziasztok!
Most már én is érzem a kamuszagot :D
De akkor bízz benne nyugodtan, majd ha teljesen bekábulsz boldogan megerőszakol a csávód, ha mázlid van még gyerek is lesz belőle
Ha sztori igaz lenne, már nem lennél olyan állapotban, hogy irkálni tudj ide, vagy ájultan feküdnél, vagy megkötözve, egyik se lenne nyerő.
De ezzel viccelődni meg kamukérdést kiírni, undorító dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!