Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Haza menjek ameddig alszik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haza menjek ameddig alszik?

Figyelt kérdés
2 hónapja ismerem a fiút. Nem érzem otthonosan magam, otthon lennék inkább. Késő délután már mondtam neki, hogy haza mennék inkább de erősködött, erőszakoskodott.
2019. nov. 9. 00:32
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Nem úgy viselkedett most, mint eddig. Fejemhez vágta, hogy én miért mennék haza, biztosan nem és mennyi mindent adott nekem. Ami igaz valahol, ezért már el se tudom dönteni, hogy én vagyok a szemét?!
2019. nov. 9. 00:34
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Menj, szabad akaratot van.
2019. nov. 9. 00:36
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Akármennyire is sokat adott, ha erőszakos akkor csókolom.
2019. nov. 9. 00:42
 4/23 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ahhoz egy pár ezer forintot még el is kéne vennem tőle. Nincs nálam elég pénz taxira. De elég érdekes volt ez a mai.. kicsit ijesztő, komolyan azon jár az eszem, hogy mivan, ha holnap is erősködik, hogy ne menjek haza
2019. nov. 9. 00:43
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs pénzed taxira, sétálj haza. Vagy gondolom van tömegközlekedés is. Ne hagyd magad, mert a "fejedre nő", nehogy azt higyje, hogy a markában tart, mert élni fog vele! Ne érzed magad adósnak, egy kapcsolat nem erről szól, hogy ki mennyit adott bele...
2019. nov. 9. 00:48
 6/23 A kérdező kommentje:

Gyalog közel egy óra lenne, hajnali 1kor.

Vidéken vagyunk nincs tömegközlekedés ami haza vinne.

2019. nov. 9. 00:54
 7/23 anonim ***** válasza:
93%
Gyalogoltak már 1 óránál többet többször is.
2019. nov. 9. 00:59
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Én mennék. Akár gyalog is.
2019. nov. 9. 01:10
 9/23 anonim ***** válasza:
19%
Igen, csak sosem tudhatjátok, hogy kint mi vár rá. Könnyű okoskodni, hogy sétáljon haza, de el is rabolhatják, megerőszakolhatják, rosszabb esetbe meg is ölhetik.
2019. nov. 9. 01:41
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Holnap lépj akkor le ha nem mersz elindulni mondjuk megértés ha így hajnalban nem is mersz de sztem ne hagyd magad mert okés hogy rendes de nem ok arra hogy erőszakos legyen.
2019. nov. 9. 01:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!