Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg el fog kényelmesedni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg el fog kényelmesedni, ha mindig kávéval várom haza?

Figyelt kérdés

Mikor hétköznap szabadnapos vagyok, mindig kávéval várom itthon a párom. Nagyjából tudom meddig dolgozik, ilyenkor elkészítem a kávéját és mindig veszek neki egy szelet sütit, vagy valami nasit, amit oda teszek mellé. Ez nem minden nap van, hetente/kéthetente egyszer-kétszer. De tudom hogy szereti és biztos jó érzés neki ha hazaesik a munkából hogy kávé várja itthon.

Kolléganők szerint hozzá fog szokni, és alap elvárás lesz, hogy kávé várja otthon, és hozzá fog szokni a jóhoz, el fog kényelmesedni. Igazuk lehet? Pár hónapja élünk együtt, és én szeretek örömet szerezni neki. Tényleg nem jó, ha mindig kávét készítek neki, ha itthon vagyok? Nektek mi a véleményetek erről?

L/24

2020. jan. 24. 18:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%

Ez ALAP!

A kolleganőid meg idióták! Gondolom elváltak, mi?

2020. jan. 24. 19:01
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem alap, de nem hiszem, hogy hozzaszokna, mivel csak neha csinalod. Nalunk is folyamatosan valtoznak ezek az aprosagok, neha elhagyunk valami regi szokast, lesz helyette uj... Senki nem sertodott meg meg ilyesmik miatt.
2020. jan. 24. 19:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne hallgass senkire, tedd a dolgokat a szíved szerint! Mi párommal oda-vissza figyelmesek vagyunk egymással és nagyon jól esik mindkettőnknek.
2020. jan. 24. 19:12
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

Én is csinálok ilyeneket és minden alkalommal ugyanaz a meglepett öröm és ölelgetés van évek óta. Innen tudom, hogy nem szokta meg. Aki megunja, az mosolyogva fogadja és keresi, mikor épp nincs.

Az ilyen kolléganőcskék meg haverkák fejében meg tipikusan az van (legalábbis én azt figyeltem meg és őszintén nem értem, miért), hogy ja, told oda a sunád/pélód a kapcsolatban a másiknak és ennyi gesztus épp elég. Egyébként meg szard le/nyálas vagy/meg fogja szokni/majd elbízza magát/befog papucsnak és ki fog használni (Érted... A párod. Kihasználni. Mert időben érsz haza normálisan, ahogy megbeszéltétek vagy mert csinálsz neki vacsorát...)

Na hagyjuk is az ilyen embereket.

2020. jan. 24. 19:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

az ilyenek miatt adok halat nap mint nap az egnek, hogy nincsenek lecsifecsi, mindenlebekanal munkatarsaim

senkinek semmi koze, hogy te hogyan elsz/viselkedsz a paroddal...

2020. jan. 24. 19:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

15 éve kávéval és vacsival várom haza a férjem, mert előbb végzek a melóban.

Nem kényelmesedett el, ha szabadnapos vagy betegszabin van, vagy nagyritkán ő ér haza előbb, akkor ő vár kávéval és vacsival.

A kolléganőid irigyek és szerintem nem kellene megfogadni a tanácsukat.

Kölcsönös a törődés? Ha igen, akkor szard le mások véleményét!

2020. jan. 24. 19:40
 7/11 anonim ***** válasza:
95%
De te nem mindig várod, hanem néha. A néhába nem lehet elkényelmesedni. Nyugodtan főzz neki kávét, biztos örül neki, hogy gondolsz rá.
2020. jan. 24. 19:55
 8/11 anonim ***** válasza:
77%
"Kolléganők szerint ...hozzá fog szokni a jóhoz, el fog kényelmesedni. Igazuk lehet?" Igen. Igazuk van. De nem pontosan ezért teszed(?), hogy tudja, amikor téged lát, valami jo, öröm jön számára. Gondolom ez kölcsönös és ö is igyekszik neked örömöt okozni? Persze ha ugy döntesz (mint a kolléganöid ) hogy igáslora van szükséged akkor ez a viselkedés tényleg nem jo.
2020. jan. 24. 20:40
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez annyiban jó dolog, hogy legalább megteremtettek vele gy rövidebb időt, amikor egymással foglalkoztok, ő leereszthet egy cseppet. A mai emberek 10 percet sem beszélnek egymással.

Azonban ha vége a kávészünetnek, akkor a feladatok elosztásával együtt el lehetne végezni a napi teendőket, így ez mókás, jó is tud lenni, ha belevisztek egy csepp humort.

2020. jan. 24. 21:52
 10/11 anonim ***** válasza:
50%
Így cseszik el a barinők egymás kapcsolatait, éppen emiatt nem érdemes hallgatni rájuk.
2020. jan. 25. 03:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!