Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csúnya a házunk, hogyan vigyem így haza a páromat?
Én már rengetegszer voltam nálunk, így már kellemetlen, hogy nem hívom el. Még egyetemista vagyok, otthon élek, de nincs valami szép helyzet. Én már mondtam neki, hogy régi a házunk, meg nem olyan szép, de nem mertem belevezetni a részletekbe. A kerítés nagyon csúnya, kopott, kívűlről meg jön le aburkolat aházról. Nagyon régiek a bútoraink, az ajtók mindnehol kopottak, az ablakok is és nincs redőny se, csak függöny. Van egy 4 éves öcsém, aki 2 helyen is összefirkálta a falat, anyu szerint meg pénpazarlás erre költeni, hogy újra legyen festve. Az én szobám se túl szép, egy kihúzható kanapé az ágyam és régi járólap van a földön. Tisztaságnak tisztaság van, takarítunk, csak nem szép a ház.
Nagyon félek, hogy mit fog szólni a párom, nálunk rendezett a helyzet :((
Van kereseted vagy zsebpénzed, vagy tudsz kérni?
Pár aprósággal szépen feldobhatod a szobádat.
Már 15 000 Ft-ból egészen divatos lehet.
Ha a fiú valóban szeret téged akkor ezen semmi nem fog múlni hogy milyen a házatok!
A pénz és a szerelem két külön kategória!
Te vagy a fiú vagy a lány? De szerintem bem fogja érdekelni ha szeret.
N
Ha férfi vagy, akkor bizony fogj a kezedbe vakolókanalat és javítsd ki a hibákat, aztán fesd le. Anyud egyedül nevelt?
Ha lány vagy, akkor csak a tisztaságra figyelj és legyen otthonos a ház. Amit meg általában egy nő tud megteremteni.
De igazából ezekkel a nemi sztereotípiákkal sem értek egyet. Egy nő is végezhet kisebb kőműves munkákat és festhet is. És egy férfi is takarítson és tegye otthonossá a lakását.
Én vagyok a lány...
a válaszokat köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!