Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sportos nőnek miért ne tetszhetne egy túlsúlyos férfi?
Ja, motivál és gyógyít az egyik fél oldaláról, rombol és visszahúz a másikéról.
Én gyerekkorom óta sportolok, macisabb férfi nem zavarna, aki szeret edzeni, de enni is. Lusta tespedt disznó viszont nem kellene.
Az anyagi különbség is csak annak a félnek jó, akit pénzelnek és élősködhet.
"egy jó párkapcsolat motivál és gyógyít."
Ne keverd a barátnődet a pszichológusoddal mert különleges pofára esések lehetnek belőle.
Van ilyen, nem is kevés, de a legtöbb helyen valahogy a túlsúlyos faszinak jó sok pénze vagy.
egyik helyen nyaraló vitorlás hajóval....de édes macinak mondja
és van még 1-2 ilyen.
Egy helyen van olyan ahol nem gazdag a férfi de ott arcra a csaj az aki nem túl szép.
Egy túlsúlyos férfinek miért nem egy túlsúlyos nő tetszik?
Egy túlsúlyos férfi miért nem tesz azért, hogy sportos váljék belőle, ha annyira sportos nőt akar?
Kérj fel az edzőterembe egy női trénert.
Munkámból és hobbijaimból kifolyólag, mindig sportos, vékony barátnőim voltak, sőt, volt pár hivatásos sportoló is.
Miközben én 180 magas, 110 kilós, mackós pasi vagyok. Volt barátnőm aki kifejezetten idegenkedett a sportos pasiktól, miközben meg neki kockás hasa volt.
Mit ér egy sportos test, ha hozzá buta, csóró, a srác?
8. vagyok.
Hiába pontoztok le, SEMMIT, LÓFXT nem ér a kockás has a pasin, ha buta és csóró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!