Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A normális, tisztelettudó férfit meg nem kívánom szexualisan?
Figyelt kérdés
Elváltam egy éve azóta társat keresek,de nem igazán jött össze a komoly kapcsolat. A 40 felüli pasik java szexet akart vagy alkoholista. Most végre találtam egy férfit aki normális értékrendet képvisel, komoly kapcsolatot keres. Közel is lakunk. Eddig kb. 5-ször találkoztunk és utoljára csókolózásig jutottunk már. A gondom az h végre itt egy látszólag normális férfi és mikor átölel, megcsókol nem érzek semmit! Eddig 2 komoly kapcsolatom volt mindkettőt kívántam főleg a 2. egy vagány, belevaló pasi volt nagyon is kívántam. Erre most itt ez az egyszerű, normális életviteli férfi és nem kívánom úgy ahogy kellene. Szerintem nekem hiányzik belőle a vagányság Szerintetek fog ez meg változni? Nem tudom mit tegyek mert ezen kívül meg megértjük egymást talán még boldog is lehetnek vele...ha ez nem keseritene meg.. Volt már valaki ilyen helyzetben.? Van rá esély h ez majd változni fog a részemről?2021. dec. 19. 14:30
31/33 anonim válasza:
Ja és neked kellene szakember meg gyógyszer mert az súlyos mentális betegségre utal ha így össze vagy zavarodva a valóságot illetően és ekkora téveszmékben élsz
32/33 anonim válasza:
Igen, pont úgy hangzik egy "normális férfi", mint te. :)
33/33 anonim válasza:
Akárhogy erőlködsz, normális nővel a világ legkedvesebb férfija vagyok de a hozzád hasonló tudatlan qrvákat engedtessék már meg, hogy a helyén kezeljem. :))) Ostoba ösztönlény vagy akkor legalább tisztelettudó legyél már azzal aki magasabb szintet képvisel mint te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!