Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nagyon elhízott feleség nagy küzdelem árán lefogy a férje miért viselkedik sokkal kedvesebben, tisztelettudóbban vele?
Ezt látom ismerettségi körben.
A férfi csalta a nejét, mások előtt nemegyszer tiszteletlenül beszélt vele és most mióta az asszony lefogyott a férj a tenyerén hordozza.
Egyrészt: most újra tetszik neki. Nem kell ahoz házasnak lenni, a pasik mindig sokkal kedvesebbek és udvariasabbak azzal, aki jól néz ki.
Másrészt: valószínűleg értékeli az erőfeszítést, amit érte (is) tett, és kivívta a tiszteletét azzal, hogy ilyen akaratereje van és kitartott.
Sokat fogyni nem olyan egyszerű, hogy "nem kell annyit zabálni".
Ott nem beszélnék tiszteletről, ahol már volt megcsalás sok tiszteletlen beszólás.
Szerintem birtoklási vágy motiválja a férjet. Fél, hogy másnak is tetszhet a neje, netán ő is kaphat szarvakat viszonzásképp a korábbi viselkedéséért.
"Sokat fogyni nem olyan egyszerű, hogy "nem kell annyit zabálni"."
De igen. Ez olyan egyszerű. Sokat fogyni gyorsan nem egyszerű.
Tisztelet is jár érte az asszonykának.
30/f
Ha valamiért elhízik a házastársam, akkor is tisztelem. Hiszen minden emberi lénynek jár a tisztelet, pláne, ha ő a férje vagy felesége.
A másik, hogy ha ez probléma a férjnek, akkor támogatni kell a feleségét a fogyásban. Megbeszélni vele normális hangnemben, nem csalni esetleg undorító jelzőkkel illetni. Be kell fizetni edzőterembe, esetleg menni vele együtt. Nem vásárolni nasikat stb.
Esetleg felajánlhatja a férj, hogy foglalkozik ő a gyerekkel addig, amíg a feleség elmegy futni.
Én úgy gondolom, hogy egy normális házasságban ez így működik. Oda-vissza.
Mert amikor elhízott akkor beleült a kapcsolatba a nõ,tipikus sok magyar nõnek a mentalitàsa.
Meg van a pali mostmàr hizhat,hajàt levàgathatja,nem kell nõies legyen,elég a melegítõ.
Pont ezek a melegàgya a jó kis megcsalàsoknak.
A kérdésben lévõ nõ észhez tért mert bàrmikor az utcàra kerülhetett volna.
De kapott még egy esélyt,és a pasi elkezdte tisztelni,mivel ràjött,hogy bàrmikor kivàgja a férje és lépéseket tett ez ellen.
Csak maradjon is ilyen vagy hasonló bànàsmódot érdemel mint az elõbb.
#8-s láttam példát arra, amit leírtál: megvan a pali, nő elengedi magát...
DE: arra is sok példát láttam, hogy férjnek megvan a nő, ezután férj hanyagolja a csinos asszonykát. Marad a nőnek a háztartás, gyerek, heti 10 perces uncsi szex, semmi kedvesség, NO ekkor ereszti el magát és szed fel 10-20 kilót. A férj pedig nem érti, mi a baja.
Én a nő helyében még jobban adnék magamra,pics_szoknyák,hajam fenék alá,mert megmarad a piacképessége,és kaphat egy jobb pasit is.
De az is gáz igen ha a pali elhanyagolja,sajnos a mai pasik olyan szinten lusták hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!