Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A normális, tisztelettudó férfit meg nem kívánom szexualisan?
Figyelt kérdés
Elváltam egy éve azóta társat keresek,de nem igazán jött össze a komoly kapcsolat. A 40 felüli pasik java szexet akart vagy alkoholista. Most végre találtam egy férfit aki normális értékrendet képvisel, komoly kapcsolatot keres. Közel is lakunk. Eddig kb. 5-ször találkoztunk és utoljára csókolózásig jutottunk már. A gondom az h végre itt egy látszólag normális férfi és mikor átölel, megcsókol nem érzek semmit! Eddig 2 komoly kapcsolatom volt mindkettőt kívántam főleg a 2. egy vagány, belevaló pasi volt nagyon is kívántam. Erre most itt ez az egyszerű, normális életviteli férfi és nem kívánom úgy ahogy kellene. Szerintem nekem hiányzik belőle a vagányság Szerintetek fog ez meg változni? Nem tudom mit tegyek mert ezen kívül meg megértjük egymást talán még boldog is lehetnek vele...ha ez nem keseritene meg.. Volt már valaki ilyen helyzetben.? Van rá esély h ez majd változni fog a részemről?2021. dec. 19. 14:30
11/33 anonim válasza:
#10 így van. Divatos kifejezés lett, hogy ne kelljen ezt elmondani, amolyan jolly joker.
12/33 anonim válasza:
Szerintem elvaltan 40 fele mar nem kellene ragadzkodni ehhez a komoly kapcsolatosdihoz. Ugyan mi a garancia, hogy 10 ev mulva nem kell elolrol kezdened mindent es majd boldog oregkorod lesz vele? Semmi. Szoval valassz szexi pasikat es jarj veluk ossze, amelyik nagyon akar teged, az lehorgonyoz nalad. De az is olyan hogy tart ameddig tart. Pont mint a tobbivel. Regen a nok 40 evesem mar halottak voltak, johet rak, betegseg, behogy azt hidd falalsz olyan pasast aki majd apol. Ehhez minden ferfi tul onzo. Nem szamits rajuk ebben, csak elvezd ki amit nyujtanak ameddig nyujtjak es tanulj meg gyorsan pasit valtani.
14/33 anonim válasza:
Nem vagy már tini, tudhatnád, hogy a "szerelem első látásra" ebben a korban már nem lehet várni. Két hónapot adjál neki, ha addigra sem alakul ki érzelem, akkor ne folytasd.
15/33 anonim válasza:
Ha eddig nem volt semmi,ezután se lesz hidd el!!mond el neki h tovább tudjon lépni!nekem is volt hasonló!
Saját magamnak is hazudtam es arról nem is beszélve h a szex sose volt olyan szar mint akkor !!
16/33 anonim válasza:
10
Szerintem meg nem hazug, nyomoronc életű szerencsétlenek fogják ezt megmondani.
17/33 anonim válasza:
16. Az, hogy nem ismered saját magadat és hogy milyen ösztönök alapján működsz az élet egyik legfontosabb területén az a saját életedre üthet vissza.
18/33 anonim válasza:
Te tényleg olyan nagyra vagy magaddal, hogy azt hiszed, hogy te bárkinek itt be tudod ténylegesen támadni az önismeretét? :D
19/33 anonim válasza:
16-os
Ha velem így mernél élő szóban megnyilvánulni akkor úgy vernék beléd tiszteletet, hogy szétszakadna az a mocskos trágár szád. Inkább te miket gondolsz magadról? Ha valakinek akkor neked kellene szégyellned magad amiért a neten többet tudnak a szánalom működéséről mint te magad, ez mutatja, hogy mi képzeljük magunkról pont a realitást, nem te.. :DD
És még valaki furcsállja miért szkeptikus rengeteg férfi afelől hogy az egyenjogúság jó ötlet volt-e...
20/33 anonim válasza:
Szóval azért, mert mást állítok, gondolok és nem tartom a hozzád hasonlókat többre magamnál, elkennéd a szám és elvennéd a jogaim? :D Ijesztő, hogy meg vagytok győződve, hogy ti rendben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!