Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A normális, tisztelettudó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A normális, tisztelettudó férfit meg nem kívánom szexualisan?

Figyelt kérdés
Elváltam egy éve azóta társat keresek,de nem igazán jött össze a komoly kapcsolat. A 40 felüli pasik java szexet akart vagy alkoholista. Most végre találtam egy férfit aki normális értékrendet képvisel, komoly kapcsolatot keres. Közel is lakunk. Eddig kb. 5-ször találkoztunk és utoljára csókolózásig jutottunk már. A gondom az h végre itt egy látszólag normális férfi és mikor átölel, megcsókol nem érzek semmit! Eddig 2 komoly kapcsolatom volt mindkettőt kívántam főleg a 2. egy vagány, belevaló pasi volt nagyon is kívántam. Erre most itt ez az egyszerű, normális életviteli férfi és nem kívánom úgy ahogy kellene. Szerintem nekem hiányzik belőle a vagányság Szerintetek fog ez meg változni? Nem tudom mit tegyek mert ezen kívül meg megértjük egymást talán még boldog is lehetnek vele...ha ez nem keseritene meg.. Volt már valaki ilyen helyzetben.? Van rá esély h ez majd változni fog a részemről?
2021. dec. 19. 14:30
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
4%
Nézd egy kicsit az én szemszögemböl a dolgokat... Itt van előttem egy élőlény akinek teljesen egyértelműen alacsonyabb az IQ-ja mint nekem, nem tud még saját magáról sem semmit, abszurd dolgokat hablatyol nyilvános platformon de ennek ellenére úgy nyitja a száját nekem mintha egy rühes utolsó senki lennék és még a szavazata is ugyanannyit ér és ugyanúgy pénzt kap a munkájáért... Ki ne akadna ki? Úgy beszélek veled ahogy akarok és szégyelld magad amiért még a kiharcolt jogaiddal se tudod annyira vinni pszichológiailag se mint egy férfi és idegeneknek kell helyre igazitania a saját életeddel kapcsolatban :D
2021. dec. 19. 17:08
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
Akkor én is felvilágosítanálak: Én meg azt gondolom, hogy a te IQ-d és EQ-d alacsonyabb, és emellé én is úgy beszélek veled, ahogy kedvem tartja. Ez ilyen, nem tudsz tenni ellene semmit.
2021. dec. 19. 17:12
 23/33 anonim ***** válasza:
Majd egyszer meglátjuk hogy mit tudunk ellene tenni :)
2021. dec. 19. 17:13
 24/33 anonim ***** válasza:
42%

#22: Az a szomorú, hogy ezen az oldalon ezt naponta lenyomjátok és valóban azt gondoljátok, hogy magasabb az IQ-tok és EQ-tok azoknál, akik utánanéztek egy témának és képben vannak.

Nem az volt a baj, hogy mást gondolsz, hanem ahogy tálaltad. Ráadásul úgy, hogy igazad sincs.

De, nyugodtan te is kifejtheted, hogy mit jelent a "kémia" dolog. Mert, ezt eddig nem tetted meg.

2021. dec. 19. 17:51
 25/33 anonim ***** válasza:
42%

Csak akkor használom a "kémia" dolgot, amikor valaki alapból tetszik, jó pasinak találom kívül-belül, de valamiért mégsem vonz. Normálisan leírtam már az első oldalon, hogy volt ilyen. Még több hagyományos értelemben vett "férfias" tulajdonsága volt, mint a páromnak, dominánsabb jellem volt, és inkább nagydumás, extrovertált. Kinézetre is az én ízlésemnek olyan, akin szívesen legeltetem a szemem. De amikor bejött a privát szférámba, olyan osztályidegen volt, mintha testvérek lennénk, egyszerűen nem passzoltunk. De mint írtam, azóta boldog családapa, röviddel a zátonyra futott afférunk után találtunk mást mind a ketten, soha nem volt csajozási gondja.

Pedig maximálisan akartam vele ismerkedni, randizni, csak akkor derült ki, hogy nem oké az egész, amikor több történt, mint beszélgetés.

Az esetek többségében viszont nagyon nem ez volt a helyzet, amikor elutasítottam valakit, többnyire vagy azért, mert taszítóan vagy semlegesen nézett ki, vagy azért, mert soviniszta, frusztrált elmebeteg volt, vagy egyszerűen csak teljesen máshogy álltunk a világhoz, összeférhetetlenek voltunk, vagy esetleg az összes egyszerre. De ezekben az esetekben nem hangzott el tőlem olyan, hogy "nincs kémia", hanem a fent leírt okokat mondtam indoknak, hogy miért nem.

Pont, hogy VAN önismeretem, pontosan tudtam/tudom, mit keresek egy férfiban, szedtem magamra némi tapasztalatot is, ezt igazolja vissza az életem is, mivel hosszú, boldog párkapcsolatban élek. Szóval ne haragudj, de a próbálk+ozásod szánalmas volt.

2021. dec. 19. 18:03
 26/33 anonim ***** válasza:
21%
Csoda hogy írni tudsz úgyahogy, te bugyuta liba...
2021. dec. 19. 18:28
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy normális nem egyértelmű h kívánni fogod

Nem ő a te embered

2021. dec. 19. 18:38
 28/33 anonim ***** válasza:
45%
#25: Tehát, az illető tökéletes volt és fogalmad sincs, hogy miért nem jött be mégsem. De, a másik válaszolónak nincs igaza, amikor ő elmondja, hogy mi az ok. Na, amíg össze sem tudod rakni, hogy az illető miért nem jött be, addig amúgy miről is beszélsz? o.O
2021. dec. 19. 18:42
 29/33 anonim ***** válasza:
68%

Mert nem az az ok egyszerűen. Ahhoz meg pláne nincs köze, hogy rendes-e vagy nem.

És de, össze tudom rakni: Hiába tetszett külsőre, személyiségre, egyszerűen nem tetszett az illata, nem jól csókolt, nem esett jól az egész, nem izgattak fel az érintései, nem éreztem semmi jót. Nem illettünk össze, és ő is így érzett. Utána mindketten találtunk olyat, akivel meg egyértelműen igen, nagy kaland.

Nekem ti itt semmilyen döntésemről, érzelmemről nem fogtok felvilágosítást adni, arról meg aztán pláne, hogy nekem mi hogy üt majd vissza az életemben, semmi értéke nincs a szavaitoknak. Szerintem ott van a probléma, hogy akár felmerül bennetek ilyesmi, hogy ti ténylegesen, reálisan nézve ezt megtehetitek egy random anonim oldalon. Megérne már egy szakembert, de tényleg.

2021. dec. 19. 18:53
 30/33 anonim ***** válasza:
28%

Na ha valaki még egyszer lehord valami náci beteg állatnak amikor felvetem hogy nem biztos hogy a nőknek jó ötlet volt egyenlő jogokat adni akkor ezt a libát mutogatni érvnek az biztos :D

Azt ugye tudod hogy egy vakon élő ostoba qrvának lát vszeg minden ismerősöd ugyanis az NEM LÉTEZIK, hogy valakire instant nedvesedik a női bugyi és ezzel együtt tisztelettudó, rendes, hűséges ember?

Már adtunk felvilágosítást csak annyira alulművelt suttyó rongy vagy hogy magas neked amit mondunk. A rendes pasi helyett választottad a szemetet aki felé a puncid vitt és utána zavarodottan hadoválsz és okosnak hiszed magad... Normális, minimális büszkeséggel rendelkező férfi ha ezt előadod ebben a stílusban neki élőben akkor azon fog agyalni hogy a szeméremcsontod vagy az orrod törje el inkább, még akkor is ha az alapvető kódexének addig az része volt hogy nem üt nőket. Ez vagy te, ennyi vagy.

2021. dec. 19. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!