Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mi a bajotok avval ha 1férfi tisztelettudó, kezet csókolna, bókolna?
Figyelt kérdés
Itt az oldalon szétoltják az ilyen ferfiakat2019. jún. 8. 18:19
1/11 anonim válasza:
Az a baj,hogy nem csak ennyit szeretnének az ilyen pasik,hanem alázast is!!!
Ennyi
2/11 A kérdező kommentje:
Nem feltetlenül!
Ezt rosszul gondolod!
Ez általánositàs
2019. jún. 8. 18:30
5/11 anonim válasza:
gnap láttam a következő mémet (kép nem lesz hozza):
*lány: "kérlek, istenem, küldj egy rendes férfit
*isten: küld egy rendes férfit, akinek van munkája, és tisztelettel bánik a lánnyal
*lány: "áh, uncsi"
*isten: WTF??
Erről jut még eszembe a ferfihang.hu-oldal írása, a címe asszem: "tökéletes férfi: aki megvalósítja a nő álmát" legnagyobb részben erről szól amit írtál.
6/11 anonim válasza:
Semmi gond "avval", ha valaki tisztelettudó, de a kezemet ne csókolgassa senki. Szerintem az ilyesmi már nagyanyám fiatalkorában sem volt divat.
7/11 anonim válasza:
Szerintem a nőknek azzal van baja, mikor egy idegen férfi, aki nem is ismeri még a nőt, nyálaskodva egyből kezet csókol, földig alázkodik, őszintétlenül ömleng és bókol. Mert az ilyen faszik következő kérdése általában a "dugunk?", és csak a kanosságukat leplezik a cikis, erőltetett udvariaskodással.
8/11 anonim válasza:
Nekem a kézcsók kissé erőltetett, ráadásul nem bírom, ha hozzám érnek. Ha valakit jól ismerek és szeretek, attól elfogadom a kézcsókot, de szinte ismeretlenül ne tapogasson senki. Azzal semmi baj, ha tisztelettudó, vagy néha bókol, de ne vigye túlzásba, mert az viszont kínos tud lenni (ha 5 percenként mond valami bókot) A legnagyobb bók, ha figyelnek egy nőre. Pl. a párom, amikor még csak randiztunk simán el tudta sorolni, hogy az utóbbi néhány alkalommal mit viseltem. Emlékezett, hogy mit szeretek, hogy mit szoktam tenni a kávémba, hogy nem bírom a vágott virágot stb. Csókolhatta volna a kezem, meg mondhatta volna, hogy olyan a szemem, mint a legfinomabb olvasztott csokoládé, ha közben fingja nem lett volna, hogy cukor nélkül, tejhabbal, fahéjjal szeretem a kávét a legjobban és minden randira hoz egy szál vörös rózsát szerelme jeléül, miután egyértelműen el szoktam mondani, hogy nem kérek vágott virágot.
9/11 anonim válasza:
Mert ez nem a nőről szól, hanem a férfiról. Őszintétlen és modoros.
10/11 anonim válasza:
Nőnek a pnáját kell nyalni,nem a sggét.
A tisztelettudás önmagában rendben van,csak ne vidd túlzásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!