Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy az én feleségem is olyan engedelmes, tisztelettudó legyen, mint apámé meg nagyapámé?
Figyelt kérdés
2015. jan. 12. 15:44
1/31 piroska és a farkas válasza:
1. Élj tiszteletre mélto életet, necsak elvárd a semmire.
2. Tiszteld a feleséged, mert ez a dolog jo esetben kölcsönös.
3/31 anonim válasza:
Nézd meg, hogyan viselkedtek férjként.
Nagyszülők korában a feleség alárendelt volt, kiszolgáltatott, és nem is mindig a tisztelet volt amit éreztek, hanem mert a férjük tartotta el őket.
Ez még jellemző lehet a szüleidre is, hiszen az ő generációjában is élt még a szokás, hogy úgy neveljék a lányokat, hogy egy feleség köténye mindent eltakar.
Ma már nagyobb a szabadságuk a nőknek, hiszen rendelkeznek jövedelemmel, és nem kell mindent eltűrniük.
5/31 anonim válasza:
a rossz asszonynak kilógott a kisujja körme a csador alól?
6/31 anonim válasza:
Te most itt a nőket szeretnéd provokálni?
Majd rájössz mennyire engedelmesek, ha jelentenek a moderátornak a hülye kérdéseddel! :)
7/31 anonim válasza:
A tiszteletet nem csak úgy van, hanem azt ki kell érdemelni.
8/31 anonim válasza:
Szerintem ne nősülj, maradj anyukáddal, úgyse találsz olyat, aki annyira engedelmes és tisztelettudó, mint ő:) de költözhetsz nagyihoz is;)
9/31 A kérdező kommentje:
Miért baj az, ha valaki a konzervatív családmodell híve? Nekem nem kellett volna olyan nő, aki festi mindenét. Ráadásul úgy akarna viselkedni mint egy férfi.
2015. jan. 12. 16:09
10/31 Költőnő? válasza:
ha az asszonyod nem ilyen, elve el se kellett volna tán venni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!