Iismertek olyan fiút/férfit, aki nagyon jóképű, mégis rendes, hűséges, tisztelettudó és nem vagánykodó?
Nem tudom miért, de sokszor vágyam férfija egy nagyon jóképű férfi, de mindig arra gondolok, hogy vajon az ilyen férfiak között találhat-e valaki rendes, igazi férfit?
Nincs jóképű jelölt (nem azért kérdezem), mert szerintem én úgyse tetszenék egy jóképű férfinek:( de azért mégis kiváncsi vagyok, mik a tapasztalatok:)
A vőlegényemet! :)
Amúgy meg miért ne tetszenél? Akit te most álmaidban elképzelsz jóképűnek, az nem biztos, hogy életed nagy szerelme! :D Ez csak egy gondolat, egy ideál. Ha megismersz valakit, aki csak félig olyan jóképű, mint álmaidban, és kedves, akkor otthagyod? :D Na jó, csak vicceltem! Rád fog találni az igazi, vagy épp te rá! Csak ne otthon várd, hogy bele repüljön a sült galamb a szádba! :D
Sok sikert hozzá! :)
20/L
Mindenkinek van egy nagy Ő, egy ideál, egy álompasi, de vigyázz! Ne válogass túlságosan, ugyanis akkor egyedül maradsz! Nincs tökéletes férfi, ám ha megtalálod azt, akit szeretsz, az úgyis tökéletesnek fog tűnni, legalábbis amíg szerelmes vagy :)
A kérdésre a válasz: Van.
A bátyám! Ő ráadásul egyedülálló! :)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!